Appartement te koop in Hasselt met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
129
151
3
1
Omschrijving

Stijlvol appartement in centrum Hasselt

Dit luxueus nieuwbouwappartement is gelegen in de Meldertstraat in Residentie Refuga, met fijne doorsteekjes en een prachtig riante binnentuin. We bevinden ons hier in het rustige hart van Hasselt, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum.  

Het energiezuinig appartement (label A) beschikt over 3 slaapkamers, een superieure keuken, maatwerk interieur en een aangenaam terras. Het volledige appartement is uiterst kwalitatief afgewerkt met hoogwaardig duurzame materialen. Het is onmiddellijk duidelijk dat er werd gewerkt met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Met drie slaapkamers biedt het appartement voldoende ruimte. Bovendien zijn er verschillende inbouwkasten voorzien en zelfs een dressing. De moderne keuken is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur en biedt veel werkruimte. Ook de badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een ruime inloopdouche.

Als extra is er het fijne terras dat volledig overdekt is en dankzij afscherming aan beide kanten voldoende privacy biedt. Van hieruit heeft u zicht op de binnentuin.

Daarnaast beschikt het appartement over een eigen ondergrondse autostaanplaats, zodat je niet hoeft te zoeken naar parkeerplek. Verder zijn er maar liefst drie ruime kelderbergingen beschikbaar, ideaal voor het opbergen van allerhande voorraad, gereedschap en persoonlijke bezittingen.

Het appartement werd steeds uitstekend onderhouden. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn goed verzorgd. Het is aangenaam wonen in dit pand.

Op wandelafstand bevinden zich diverse winkels, de wekelijkse markt, bibliotheek, sportgelegenheden, horecazaken, supermarkten, openbaar vervoer ... Bovendien is alles zeer eenvoudig bereikbaar dankzij de toegang van Q-park via de kleine ring, die directe toegang biedt tot de ondergrondse parking.

E-peil is E31. EPC is 44 kWh/m2 (label A). BEN-appartement. Individuele vloerverwarming op aardgas. Ventilatiesysteem C+.

Ondergrondse autostaanplaats: 45.000,- euro. 

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
4.139 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
129 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
151 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Ja
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
44
EPC-label
A
Unieke code EPC
71022-G-DBA_2017008140/EP18114/B001/D01/SD017

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Meldertstraat 7 2.03, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast