Huis te koop in Hasselt met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
217
290
4
1
Omschrijving

Klassevol herenhuis gelegen nabij de binnenstad

Dit knap pareltje werd volledig gerenoveerd en voorzien van alle luxe en comfort. Doorheen heel de woning is er gewerkt met kwalitatieve, authentieke materialen en oog voor detail. De warme materiaalkeuze in combinatie met de moderne toets zorgt voor een hedendaagse look.

 

Via de inkomhal met gastentoilet en vestiairekasten betreedt u de smaakvol ingerichte leefruimte. Deze is een open aaneenschakeling van een knusse zitruimte, een leeshoek met gashaard, de eetplaats en de volledig ingerichte keuken met kookeiland. De gashaard en parket zorgen voor veel sfeer en gezelligheid in de woonkamer. Het grote, moderne raampartij achteraan biedt dan weer knap tuinzicht en zorgt voor veel lichtinval!

 

De eerste verdieping omvat de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

 

De tweede verdieping beschikt over een tweede ruime slaapkamer en een grote ruimte die optimaal is ingedeeld in twee aparte, toffe kinderkamers met inbouwkasten.

 

Op de derde verdieping is er een polyvalente ruimte die nu is ingericht als wasplaats.

 

Tenslotte is er een kelder die kan dienen als stockageruimte.

 

De knap ingerichte, sfeervolle stadstuin is zuidoost georiënteerd en werd volledig aangelegd. Achteraan in de tuin is er een (fietsen)berging met overdekt terras. De tuin is bereikbaar via een servitudeweg hierdoor zijn fietsen makkelijk te stallen in de tuinberging.

 

Als grote troef is er optioneel een ondergrondse autostaanplaats te koop die ook bereikbaar is via de servitudeweg die uitkomt in de tuin.

 

Extra’s: verwarming op aardgas, vloerverwarming op het gelijkvloers, parket, camerabewaking, gashaard, NEFF-keukentoestellen, inductiekookplaat, inbouwkasten, tuinverlichting en wateraansluiting, …

 

Financieel

Kadastraal inkomen
1.132 €
Kadastrale info
0341/00K000

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
217 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
290 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
154
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.158.786

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast