Huis te koop in Hasselt met 4 slaapkamers

€ 2.450.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
440
4.379
4
2
Omschrijving

Energiezuinige instapklare villa op toplocatie.

Energiezuinige instapklare villa op toplocatie

 

Deze villa werd volledig gestript en heropgebouwd in 2023/2024.

Er werd gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en moderne comforttechnieken. Alles werd ontworpen met oog voor detail. Dit resulteerde in een hedendaags ruime villa met grote raampartijen die voor veel lichtinval en mooie tuinzichten zorgen.

 

Via de ruime inkomhal met vestiaire en toilet bereikt u de leefruimte. Deze bestaat uit een open aaneenschakeling van een living/zithoek met gashaard, een tv-ruimte, een eetplaats en de open leefkeuken. Deze keuken is voorzien van een kookeiland, twee vaatwassers, een Quooker, Bosch-accent line toestellen, … en biedt toegang tot het terras en de tuin.

 

Aansluitend is er nog een berging, extra ruimte met mogelijkheid voor een koele berging en een wasplaats die eveneens toegang biedt tot de tuin.

 

Verder vindt u op het gelijkvloers nog een cinemazaal/muziekruimte/polyvalente ruimte.  

 

Het master-gedeelte vindt u op het gelijkvloers. Deze omvat in een ruime masterbedroom met een ensuite badkamer met binnenpatio (Corian, kraanwerk van Axor en Hans Gröhe) en dressing. De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van een inloopdouche en een dressing.

 

Op de verdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers en een douchekamer met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche.

 

Op het einde van de oprit is er een garage met sectionaal poort een buitenstaanplaats met mogelijkheid tot een carport, een poolhouse/fitnessruimte en een tuinberging/technische ruimte.

 

De tuin werd grotendeels omheind en omhaagd en is voorzien een zwembad van 14x3.75m, 600m drainage + waterkering.

 

Extra’s: deels onderkelderd (gegoten): wijnkelder, twee bergingen en techniekenruimte (2/3) de rest van de woning heeft een kruipkelder, driedubbel glas, parket, floorify parket op de verdieping, gashaard, Quooker, twee vaatwassers, 22 cm isolatie onder zadeldak, 16 cm isolatie onder plat dak, vloerisolatie, 14 cm gevelisolatie, waterdichting en dampscherm tot 150 cm onder grondniveau, D-ventilatiesysteem (woning) en C-systeem (kelder, extra ventilatie/circulatie lucht), vloerverwarming via warmtepomp, airco op het verdiep, hoogrendementsketel, koude en warmtelucht verwarming, warmtepompboiler, waterverzachter, waterrecuperatie (2 putten van 10.000 l. en 5.000 l.), domotica, alarm en camera systeem (infrarood), voorziening voor elektrische gordijnen, automatische toegangspoort, waterputboring van 86 m diep, voorziening voor tuinverlichting en audio, laadpaal, niko homecontrol, 28 zonnepanelen van 410W, …  

 

Goedgekeurd en klaar tuinplan (Ken Verelst), verplichting om 20 inheemse bomen of struiken terug aan te planten.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
2.388 €
Kadastrale info
1019F3, 1019E3

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
440 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
4.379 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
26 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal douchekamers
1

Comfort

Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
70
EPC-label
A
Unieke code EPC
EP12782/A001

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Mombeekdreef 72, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast