Huis te koop in Hasselt met 4 slaapkamers

190
1.334
4
1
Omschrijving

Stijlvolle HOB met 3 slpk op perceel van 13a34ca

Maak kennis met deze schitterende nieuwbouw halfopen bebouwing aan de Zolderse Kiezel 22 in Hasselt. Deze woning geniet van een uitstekende ligging, met alle voorzieningen binnen handbereik. Slechts enkele minuten van de E313, bent u verzekerd van een vlotte verbinding. In de directe omgeving vindt u diverse handelaars, supermarkten en horecagelegenheden voor al uw dagelijkse noden. Voor gezinnen zijn er tal van scholen en kinderopvangmogelijkheden in de buurt. Het bruisende centrum van Hasselt, met zijn uitgebreide aanbod aan winkels, cultuur en recreatie, ligt eveneens op korte afstand.

Deze moderne en stijlvolle woning biedt een netto bewoonbare oppervlakte van 190m² op een royaal perceel van 13a34ca.

Indeling: 
Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met vestiaireruimte en apart gastentoilet. Aansluitend vindt u een bureauruimte, die zich perfect leent voor een vrij beroep. De lichtrijke open keuken en leefruimte vormen het hart van de woning, waar u kan genieten van het knappe uitzicht op de uitgestrekte tuin. Via een groot schuifraam in de leefruimte heeft u toegang tot een ruim terras.
Verder beschik je nog over een inpandige garage en een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een aangename badkamer en een apart toilet. De vaste trap leidt u naar een indrukwekkende zolderverdieping van 41m², die u volledig naar eigen wens kan inrichten – ideaal als extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor.

Koopopties:
Casco: ruwbouw wind- en waterdicht €399.000 excl. kosten (€431.340 incl. registratie en 6% BTW)
Casco+: Inclusief technieken warmtepomp, elektriciteit, water, vloerisolatie, chape en pleisterwerken €482.493,19 excl. Kosten ( €520.481,18 incl. registratie en 6% BTW)
Volledig afgewerkt: Volgens het lastenboek; geen verplichting tot uitvoering van alle afwerkingsposten €556.558,81 excl.kosten (€ 598.990,74 incl. registratie en 6% BTW)

Deze woning biedt u de kans om uw droomhuis te creëren op een toplocatie in Hasselt. Wens jij meer informatie over deze woning, ontworpen door Atelier BlaBla? Neem vandaag nog contact met ons op via 0474/26.55.58 of Michelle@vastgoedvalkenborgh.be voor meer informatie of een bezichtiging!

Zie plannen in bijlage

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
299 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
190 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.334 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Noordoost

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Zolderse kiezel 22, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast