Appartement te koop in Hasselt met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
125
125
2
1
Omschrijving

Instapklaar appartement 2slpk. centrum-ligging Hasselt

Ontdek dit uitstekende appartement gelegen aan de Thonissenlaan, op de tweede verdieping van een gebouw uit 2007, in het bruisende centrum van Hasselt. Met een ligging op slechts 650 meter van het hart van de stad, geniet u hier van een ideale combinatie van comfortabel wonen en alle gemakken van het stadsleven binnen handbereik.

Bij het betreden van dit appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar alle vertrekken. Direct aan uw rechterzijde bevindt zich een handige en bijzonder ruime berging, ideaal voor het opbergen van alledaagse benodigdheden. De badkamer, stijlvol en functioneel, biedt alle comfort met een moderne afwerking.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan één met ingebouwde dressingkast, perfect voor een gezin, een stel of als extra ruimte voor gasten. De open keuken, goed uitgerust met veel werkruimte, aansluitend met eetruimte is een uitnodigende plek voor gezellige diners en sociale bijeenkomsten.

De lichtrijke leefruimte is het hart van het appartement, waar grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer creëren. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het zonnige terras (15m²) op het zuidoosten, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Een ondergrondse autostaanplaats (n° 51 of 44) beschikbaar als optionele extra tegen een meerprijs van €30.000, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Dit appartement is volledig asbestvrij en heeft een EPC-label B (115 kWh/m²jaar), wat wijst op een uitstekende energie-efficiëntie en lage energiekosten. Een bijkomend voordeel is dat er geen renovatieverplichtingen zijn, waardoor u meteen kunt genieten van uw nieuwe thuis.
Als bijkomende comfortuitrusting is er airco in zowel de leefruimte als de grote slaapkamer. 

Kortom, dit appartement op de Thonissenlaan biedt een combinatie van modern comfort, een centrale ligging in Hasselt en een uitstekende staat van onderhoud. Mis deze kans niet om uw ideale woonruimte te ontdekken in het hart van deze levendige stad.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. (011)48.58.86 of per mail : claudio@meyersco.be 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2.552 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
125 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
125 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
115
EPC-label
B
Unieke code EPC
20210822-0002454294-RES-1

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Thonissenlaan 116 7, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast