Huis te koop in Hasselt met 3 slaapkamers

156
374
3
1
Omschrijving

ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S IN SINT-LAMBRECHTS-HERK

MODERNE EN ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S OP 3A45CA IN SINT-LAMBRECHTS-HERK

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning in het project "MATS" op een centrale locatie in Hasselt. Het project omvat vier nieuwbouwwoningen in een moderne stijl en een tijdloze architectuur. Het project is gelegen op de doodlopende straat Oude Truierbaan in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt).

De woning wordt volledig afgewerkt, is voorzien van 3 slaapkamers en geniet een kwalitatieve en energiezuinige afwerking.  De woning geniet een bruto bewoonbare oppervlakte van +/- 155.73 m² en is verdeelt over de gelijkvloerse en eerste verdieping. Een praktische indeling en grote raampartijen maken uw woning uw droom(t)huis.
Verder is de woning gelegen op een zuidoostelijk gericht perceel van 373,67 m² en in halfopen bebouwing opgetrokken.

Er wordt veel aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woning standaard voorzien wordt van vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen, vloerkoeling en extra isolatie. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gegarandeerd en behaalt men hier E-peil van maximaal E20.

Bovendien is de ligging ideaal: gelegen in de centraalste deelgemeente van Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk) en is omgeven door groen op een rustige locatie met doodlopende straat. Het eveneens een heel praktische ligging.  Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving van de woning gelegen en er bevindt zich kortbij een autosnelweg (Hasselt-zuid) die meerdere bestemmingen makkelijker en sneller toegankelijker maakt. Centraal en rustig wonen: hier kan het!

De indeling van de woning is als volgt:
GELIJKVLOERS 
De inkomhal van de woning is gelegen aan zijkant van de woning. Deze brengt u naar het aparte toilet (voorzien van ophangtoilet en handwasbakje), via de trap naar de eerste verdieping en de leefruimte. De leefruimte zelf is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van grote raampartijen. De open tussenruimte kan ingedeeld worden als bureel, speelruimte etc. waarbij achteraan de woning de open keuken zich bevindt. De keuken is voorzien van alle gangbare toestellen  (elektrische kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, wastafel met kraanwerk en voldoende kastruimte) en in basis voorzien van keukeneiland. Tot slot vervolledigen de twee bergingen de gelijkvloerse verdieping. Hiervan bevindt zich er één onder de trap en een tweede achteraan. Deze zorgt voor de nodige opslagruimte alsook aansluitingen voor de wasmachine en heeft bovendien een achterdeur naar de tuin. 

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is bereikbaar via de houten trap in de inkomhal waar de nachthal toegang geeft tot alle kamers. De slaapkamers zijn alle drie aangenaam van oppervlakte waarvan twee gelegen aan de voorzijde van de woning. In alle kamers is de mogelijkheid voor het plaatsen van een ruime bed en kastruimte/bureel.
De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met spiegel, een bad en aparte inloopdouche.  Bovendien is er eveneens een apart toilet dewelke de eerste verdieping vervolledigt.

De woning is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter dewelke aangesloten wordt op de toiletten en buitenkraan. Hierdoor bespaart u eenvoudig op de waterrekening en denkt u aan het milieu. Een lage energierekening wordt gegarandeerd dankzij een EPB met E-peil van maximaal E20! Er is geen co²-uitstoot, de woning is gasvrij en klaar voor de toekomst met vloerverwarming en -koeling, zonnepalen en warmtepomp!
Kortom: energiezuinig en stijlvol wonen...

Mits de bouwwerken nog dienen aangevat te worden kan u zelf meebepalen hoe de woning wordt afgewerkt. Van vloerbekleding, keuken, badkamer en aansluitingen: u hebt het allemaal mee in de hand. Hierin wordt u uiteraard begeleid door de bouwheer zodoende u samen de keuzes kan maken om de woning helemaal te doen passen bij u smaak en wensen.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Rustige en kindvriendelijke ligging
+ Centrale ligging nabij autostrade
+ Afwerking naar eigen smaak en budget
+ Energiezuinig en gasvrije woning
+ Praktische indeling

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in het project?
Neem vrijblijvend contact met ons op op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be
We helpen u met plezier verder!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.164 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
155,73 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
373,67 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
20
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Oude Truierbaan 148, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast