Huis te koop in Hasselt met 4 slaapkamers

4
2
Omschrijving

Weidestraat Lot 1 - Hasselt

Moderne prachtig gelegen half open bebouwing (Lot 1), met 4 slaapkamers en bureau, gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, in een mooie rustige residentiële omgeving, in de buurt van scholen en diverse handelszaken. (Meer info via www.immoland.be)

Deze woning die deel uitmaakt van een kleinschalig nieuwbouwproject van 2 half open bebouwingen, is gelegen net buiten de grote ring, op fietsafstand van het stadscentrum en op de grens met Kiewit en Kuringen.

Er is vlotte verbinding met de E-313 via Kuringen, de E-314 via Houthalen, Genk en natuurlijk de grote ring van Hasselt.

In de onmiddellijke buurt aan de andere zijde van de N-74, vindt men diverse handelszaken zoals;  superette, bank, bakker, groentewinkel, ijssalon, apotheek, frituur, kapper, drankenhall, kinderopvang, …

Dit perceel is gelegen op fietsafstand van het station van Kiewit en de Paalsteenstraat, de ideale veilige fietsweg naar de achteringang van Kindheid Jesu.

Deze woning met ruime tuin, is gelegen op een perceel van 9a10ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 225m², exclusief zolder. De respectievelijke oppervlaktes per niveau bedragen 128m² voor het gelijkvloers, (inclusief buitenruimte voorzijde) en 94m² voor de eerste verdieping.

Kenmerkend voor deze woning is het vele lichtinval op het gelijkvloers, die te danken is aan de grote raampartijen.

De woon- en eetkamer, vormen samen met de keuken één mooi open geheel. Vanuit de keuken voorzien van kookeiland, heeft men zicht en toegang op de ruime tuin en het ingesloten terras van 17m², gelegen tussen de 2 knappe woningen. De keuken is oostelijk georiënteerd, waardoor men bij het eerste ochtendgloren, reeds van de eerste zonnestralen kan genieten.

Ondanks dat de inkomhal centraal gelegen is, in deze woning, ontbreekt het ook hier niet aan lichtinval en geeft deze toegang tot de ruime berging, bureau van 6m² en de eerste verdieping.

Op de verdieping treffen 1 grote en 3 middelgrote slaapkamers aan, 2 badkamers en een toilet aan.

De eerste badkamer is voorzien van dubbele wasbak, ligbad en douche. De kleinere badkamer, ideaal voor de kinderen, is voorzien van wasbak en douche.

Het afzonderlijk toilet, kan uiteraard ook geïntegreerd worden in de grote badkamer. Zo ook kan de langs liggende slaapkamer, verbonden worden met de grote badkamer, indien gewenst.

Op deze eerste verdieping is er reeds een vaste trap voorzien, die toegang geeft tot de nog in te richten zolder van ca. 7.00m x 7.00m, die mits een meerprijs ook kan worden afgewerkt.

Deze woning wordt niet alleen hoogwaardig en volledig afgewerkt, maar ook de volledige buitenaanleg is inbegrepen; de inrit, het terras en de omheining, zijnde zwarte draad van 1.80m en bijhorende betonplaat worden geplaatst. Het enige wat nog dient te gebeuren is het aanleggen van het gras.

Een carport is eveneens voorzien, conform de plannen.

Start bouw gaat in, januari 2025. Oplevering is voorzien eind 2025.

Inbegrepen budgetten zijn als volgt (prijzen Incl. Btw):

Keuken €25.000,-

Badkamer €15.000,-

Vloer en wandtegels (15 m2 voorzien) €75,-/m²

Plinten (excl. badkamer) €15,-/lm

Binnendeuren €500,-/stuk

Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €4.500/trap - 2 trappen voorzien.

Vloerkoeling als alternatief op airconditioning.

=> Wenst u meer info van deze woning knap afgewerkte woning?

Aarzel niet om ons te contacteren via het nummer 0486-603040 of via hasselt@immoland.com

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Waarde constructie
419.000 €
Waarde grond
150.000 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Type bebouwing
Halfopen

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Locatie
Weidestraat 29 A, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast