Huis te koop in Hasselt

Neem contact op
1.268
89.487
Omschrijving

Limburg I Hasselt

Dit kasteel met koetshuis in neoclassicistische stijl, dateert uit 1820 en is gelegen in een prachtig parkdomein van ±2,6 ha met vijver en bossen en aansluitend nog ±6,3 ha landbouwgrond extra. Het kasteel is vandaag ingericht als standingvol en prestigieus kantoor, voorheen had het een residentiële bestemming.  

Het kasteel heeft een bewoonbare oppervlakte van ± 930 m² met aansluitend een koetshuis van ± 215 m². Via een ruime inkomhal heeft men toegang tot een bureau met vergaderruimte en twee grote ontvangst/vergaderruimten. Eveneens op het gelijkvloers bevinden zich de keuken en bijkeuken die ook bereikbaar zijn via een aparte toegang. Op de eerste verdieping zijn er verschillende kantoren en de tweede verdieping kan eveneens ingericht worden als kantoorruimte. Authentieke elementen werden behouden waaronder open haarden, hoge plafonds met stucwerk, natuursteen, parket en houten vloeren. 

Aanvullend: ideaal voor vrij beroep / woon-werk combinatie, kantoor, parkeergelegenheid voor 25 wagens, camerabewaking en alarm.

Gelegen op ca. 5 minuten van het centrum van Hasselt, vlakbij diverse toegangswegen en op- en afrit van de E313, biedt dit eigendom eveneens een goede bereikbaarheid.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Kasteel
Bewoonbare oppervlakte
1.268 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
89.487 m²
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Bureau
Ja
Wasplaats
Ja
Terras
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden