Huis te koop in Hasselt met 5 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label CEPCC
578
3.077
5
3
Omschrijving

Residentieel gelegen topvilla op 30 are

Deze topvilla van de hand van Bart Moors en Bart Lens gelegen in de residentiële buurt Sterrebos, is afgewerkt met de beste materialen. Het uitzonderlijke perceel van 30 are met een straatbreedte van+-60m geeft het geheel extra uitstraling en biedt extra mogelijkheden. Aan de linkerzijde van de woning ligt, mits verkaveling, een extra perceel bouwgrond. Deze villa beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 578m2, 5 slaapkamers en 3 badkamers. De mooi aangelegde tuin geeft optimale privacy en rust. Uitzonderlijk is ook de grote losstaande garage van +-110m2. Verder is dit eigendom beveiligd met alarm aan binnen -en buitenzijde en voorzien van camerabewaking.

Indeling gelijkvloers:
Bij het betreden van de prachtige inkomhal, voorzien van gastentoilet en fraaie vestiaire, ervaar je onmiddellijk de kwaliteit van afwerking.
Ook in de leefruimte ervaar je hetzelfde afwerkingsniveau. De leefruimte s volledig naar de tuin georiënteerd en optimaal ingedeeld. Sfeervolle indirecte verlichting zorgt voor een extra luxueuze uitstraling. De gezellige TV-hoek is aangenaam geconnecteerd met de leefruimte en geeft via een aparte trap toegang tot de eerste verdieping. De zeer kwalitatieve leefkeuken is voorzien van de beste toestellen en bovendien volledig uitgerust. Deze leefkeuken geeft rechtstreekse toegang tot terras en tuin. Aansluitend bevindt zich een bijkeuken, toilet en douchekamer.
Een eerste slaapsuite bevindt zich eveneens op het gelijkvloers en is dus optimaal toegankelijk. Deze suite bestaat uit een slaapkamer, ruime badkamer en dressing. Vanuit de inkom is er toegang tot een aparte bureau met grote archiefruimte/berging. Tot slot is er nog een ruime dubbele garage en aparte technische ruimte aanwezig met toegang tot de kruipkelder.

Indeling eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vinden we een eerste slaapkamer met en-suite badkamer terug. Een tweede slaapkamer (25m2) beschikt over eigen sanitair.
Slaapkamers 3 en 4 beschikken over een gedeelde badkamer. Verder is de overloop voorzien van inbouwkasten, toegang tot de bergzolder is eveneens aanwezig.

De tuin is zeer mooi aangelegd, zowel langs linker -als rechterzijde is er een toegang voor auto’s voorzien. Het perceel is vanzelfsprekend volledig omheind en voorzien van alarm en camerabewaking. In de tuin bevindt zich naast de grote garage een mooi tuingebouw in engelse cottage stijl. Het grote infinty pool maakt het plaatje af.

Buitengewone kenmerken:
- Topligging & topafwerking
- Groot en breed perceel
- Optimale privacy & veiligheid
- Vijf slaapkamers
- Drie badkamers
- CV dubbele capaciteit
- Airco & zonnescreens
- Infinty pool

Financieel

Kadastraal inkomen
2.710 €
Kadastrale info
71055 Hasselt 11AFD Stevoort Sectie B
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Buitengewone villa
Bewoonbare oppervlakte
578 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.077 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Keuken
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
236
EPC-label
C
Unieke code EPC
2024-0520-0003252473-RES-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Video
https://youtu.be/m6Vp2DZ8PHs
Virtueel bezoek
https://my.treedis.com/tour/sterrebos-58-hasselt
Locatie
Sterrebos 58, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden