Huis te koop in Hasselt met 3 slaapkamers

Neem contact op
360
1.098
3
2
Omschrijving

Moderne riante villa op toplocatie in Hasselt!

Moderne riante villa op toplocatie in Hasselt!

 

In de rustige Henegauwberg, zal deze nieuwbouwwoning binnenkort zijn thuis kennen. Deze prachtige locatie is absoluut top in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, heeft men via de Luikersteenweg een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

 

Er werd gestreefd naar een modern en uniek ontwerp waar enorm goed nagedacht werd over het creëren van een optimaal wooncomfort met de nadruk op energiezuinigheid:

- vloerverwarming in de volledige woning

- airco in de leefruimte en slaapkamers

- zonnepanelen pakket van 10.000wp

- warmtepomp

- regenwaterput (buitenkraan/toilet)

 

Het ontwerp wordt gekenmerkt door grote glaspartijen die naast veel lichtinval ook zorgen voor prachtige doorzichten en uitzicht op de tuin. Als koper heeft u de mogelijkheid om deze villa te personaliseren naar eigen wensen. De woning kan nog afwijken qua woonoppervlakte, indeling, uitzicht en afwerking. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken (€50.000), sanitair (€25.000), vloeren (€75/m²), wandtegels (€50/m²), binnendeuren (€750/deur), trappen (€7.500/trap), alarm (€7.500) en buitenaanleg (€40.000).

 

Men beschikt over een bruto woonoppervlakte van om en bij de 360m² verdeeld over twee bouwlagen. Op het gelijkvloers komt men binnen in de inkomhal met gastentoilet en toegang tot een berging. Verder heeft men hierlangs toegang tot het ruime woongedeelte waarbij er zich aan de voorkant een knusse bibliotheek en TV-hoek situeert. De leefruimte is een mooie, open plaats met zit- en eetgedeelte. Ook de ruime keuken vormt een open geheel met het woongedeelte. Via de keuken heeft men vervolgens nog toegang tot een praktische berging. De grote raampartijen zorgen naast veel lichtinval ook voor een mooi uitzicht over de tuin. Via zowel de keuken als de eetruimte heeft men toegang tot het terras en de tuin. Ook de verdieping is zeer praktisch ingedeeld. Hier bevindt zich een masterbedroom met ensuite badkamer en dressing. Verder zijn er twee kinderkamers die verbonden worden door een doucheruimte. Tot slot heeft men op deze verdieping ook een apart nachttoilet. Verder werd in het ontwerp een ruime polyvalente ruimte voorzien die ingericht kan worden als extra ontspanningsruimte grenzend aan een bureaugedeelte.

 

Op het gelijkvloers beschikt men over een dubbele overdekte autostaanplaats en een buiten-of fietsenberging.  

 

Een unieke en riante villa die men nog volledig kan personaliseren op een top locatie in Hasselt. Een echte buitenkans!

Meer info? Contacteer ons dan op 011/22.22.95

 

 

 

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Kadastrale info
0711/00H005

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
360 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.098 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
657 m
Afstand tot school
1.173 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
17,72 m²; 17,91 m²; 17,67 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

Type beglazing
Dubbel glas
Raamprofielen
Aluminium
Type verwarming
Warmtepomp

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Sepulkrijnenlaan 36, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden