Huis te koop in Haacht met 4 slaapkamers

EPC-label AEPCA
192
491
4
Omschrijving

Energiezuinige open bebouwing met 4 slpk’s

In Kwaadbunder in Wespelaar bouwen we een fraaie open bebouwing op een zongericht perceel van 541m². Rustig gelegen, in een verkeersluwe straat in onze nieuwe familievriendelijke buurt.

Deze open bebouwing in moderne architectuur met plat dak wordt gerealiseerd met  grijsgenuanceerde gevelstenen en houten gevelbekleding.

Met 192 ²m woonruimte heeft deze woning een gezin veel te bieden. O.m. een aangenaam ruime woonkamer, grote raampartijen, een ingerichte keuken en badkamer, 4 ruime slaapkamers, inpandige garage én een mooie zuid gerichte tuin.

Deze woning met E-peil 16 is voorzien van o.a. vloerverwarming, geothermische warmtepomp, zonnepanelen en ventilatie met warmterecuperatie. Zo bespaar je op je energiefactuur.

Danneels werkt jouw nieuwe woning sleutel-op-de-deur voor je af, incl. voordeurpad, aangelegde oprit en terras. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting en de vloer- en wandtegels uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar met advies op maat. 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
192 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
491 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
99
EPC-label
A
E-peil
16
Locatie
Kwaadbunder 8, 3150 Haacht
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast