Appartement te koop in Leuven met 1 slaapkamer

19
1
1
Omschrijving

Luxe studentenkamer eigen sanitair

Ontdek deze ruime studentenkamer van 19m² op het gelijkvloers van een recent gerenoveerde kleinschalige residentie aan de Naamsesteenweg in het gewilde Heverlee. Deze residentie, bestaande uit 7 luxe studentenkamers, is perfect gelegen op wandelafstand van het station en vlakbij de campussen Arenberg, Sportkot en UCLL. De kamer is volledig uitgerust met modern meubilair, waaronder een bed, bureau, kleerkast en ingebouwde keukentoestellen zoals een microgolfoven en koelkast met vriesvak. Het privé sanitair bestaat uit een douche, lavabo en toilet, waardoor de kamer maximale privacy biedt.

Het gebouw werd recent volledig vernieuwd met oog voor kwalitatieve materialen en technieken, waaronder zonnepanelen, die bijdragen aan lage energiekosten. Studenten kunnen gebruikmaken van een gemeenschappelijke keuken om te koken en ontspannen, terwijl hun fietsen veilig gestald kunnen worden in de fietsenstalling aan huisnummer 192. 

Deze kamer is verhuurd tot september 2025, wat voor een onmiddellijk rendement zorgt. Door de stijgende huur- en verkoopprijzen in Leuven blijft dit een solide belegging in de bloeiende markt voor studentenhuisvesting.

Meer informatie over dit project kan u bekomen via jelle@bvm-vastgoed.be of via +32 16 23 21 45

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Kamer / Kot
Bewoonbare oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Locatie
Naamsesteenweg 196 0001, 3001 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast