Commercieel te koop in Leuven

€ 660.000
AEPCA
417
Omschrijving
Gelegen aan de rand van het centrum van de stad Leuven in deelgemeente Heverlee vindt u dit ruim kantoorgebouw met parking. Het gebouw met een volledige ruimte van 457 m² is onderverdeeld in twee delen. Indeling: 
Gedeelde inkomhal
Linker gebouwdeel: ontvangstbalie, landschapskantoor, directiekantoor, vergaderplaats, tweede vergaderplaats, ingerichte bedrijfskeuken met eetplaats, technische berging, archiefruimte, gescheiden toiletten met heren en dames, doucheplaats, technisch lokaal met stookplaats en nutsvoorzieningen.
Rechter gebouwdeel: ontvangstplaats/wachtzaal, twee kantoren, directiekantoor, kitchenette, vergaderplaats, serverlokaal en een dubbel toilet

Vooraan het gebouw is een aangelegde parking met 5 tot 7 autostaanplaatsen. In de ondergrondse parking zijn nog 2 staanplaatsen dewelke verplicht bij aan te kopen zijn (20.000 EUR per plaats). Optioneel kunnen er nog extra staanplaatsen, garageboxen en kelderberging bij aangekocht worden. 

Het rechter deel is in uitbating door huurders, het linker deel is in uitbating door de eigenaars maar kan vrij gemaakt worden.

Bent u op zoek naar een investering of een kantoorruimte voor uw eigen professionele activiteiten? Contacteer anne-leen@immogve.be of bel 0495/138.111

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
4.972 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Bewoonbare oppervlakte
417 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Stadsrand
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Toilet
Ja
Bureau
Ja
Kelder
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
1
EPC-label
A
Unieke code EPC
1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Burelen; Opbrengsteigendom; Opbrengsteigendom burelen
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Locatie
Vlietstraat 2 A, 3001 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden