Terug naar resultaten

Scoop: Appartement te koop in Leuven

15
Omschrijving
**Alle informatie op www.connect-immo.be**

Parallel gelegen met de Bondgenotenlaan ligt/loopt DE winkel – wandelstraat  van Leuven met name de Diestsestraat dus kunnen we ronduit spreken van een TOP locatie. Beide straten komen uit aan het station van Leuven wat zorgt voor een brede waaier aan studenten  in verschillende campussen (Leuven, Heverlee, Brussel).

Deze studentenresidentie straalt creativiteit, hoogwaardige afwerking, comfort en lichtinval uit. De student zal vertoeven een comfortabele omgeving, bovendien worden alle units ook nog eens uitgerust met airconditioning. Om de energiezuinigheid te bevorderen zullen er zonnepanelen geplaatst worden en alle werken uitgevoerd worden conform de EPB-startverklaring.

Deze residentie is een vernieuwbouwproject. De renovatie wordt uitgevoerd met oog voor detail, kwaliteitsvolle materiaalkeuze en afwerking en zal worden opgeleverd in februari 2025. Daarnaast voldoet het gebouw aan de strenge energiezuinigheidsnorm van 2024. Dit opbrengstpand omvat 12 moderne entiteiten namelijk kamers eigen sanitair en studio's, voorzien van al het nodige comfort en bemeubeling. Tevens heeft elke privatieve kavel een badkamer en bijkomend heeft de studio een privatieve keuken.

Wens je meer informatie of een bezoek ter plaatse? Dat kan ! Contacteer onze Expert Investeringsvastgoed: Jacky 0495 53 46 49 of jacky@connect-immo.be

EPB Startverklaring
wche, gdv, gvkr, gvv
*Beelden zijn ter illustratie

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Kamer / Kot
Bewoonbare oppervlakte
15 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Diestsestraat 208 0201, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast