Appartement te koop in Leuven met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
27
1
1
Omschrijving

Studentenkamer te koop

Waterview: Zorgeloze Vastgoedinvestering!

Ontdek de ideale vastgoedinvestering zonder zorgen bij Waterview! Dit unieke project biedt je de kans om te investeren in vastgoed zonder gedoe rond verhuur en beheer.

KU Leuven neemt het volledige beheer op zich. Hierdoor kan je met een gerust hart investeren in prachtige kamers en studio's, speciaal ontworpen voor studenten.

De kamers, gelegen in een nieuwe residentiële omgeving aan de Vaartkom, zijn hoogwaardig afgewerkt. Elke kamer bevat een eigen douche, wastafel, toilet, bed met matras, kleerkast, boekenrek, tafel, stoel en ladenblok. De studio die wij nu aanbieden heeft extra comfort met een privé keuken, inclusief koelkast, vitro keramisch vuur, spoelbak en voldoende kastruimte.

Grijp de kans om te investeren in een bruisende omgeving nabij het station van Leuven. Deze studentenkamer op de 9de verdieping van residentie Waterview biedt niet alleen een centrale ligging, maar ook recreatie, horeca, winkels en parken in de buurt.

Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over Leuven. Of u nu een studentenkamer zoekt voor uw kinderen of een optimale investering, mis deze kans echt niet! De residentie wordt beheerd door KU Leuven, wat u ontzorgt en verzekert van vaste huurinkomsten. Benieuwd? Maak snel een afspraak met uw vastgoedadviseur van Gilles Vastgoed via 0468/486 127.

Financieel

Kadastrale info
24062/A/0046/C/002/00/P0042

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
27 m²
Staat pand
Nieuwbouw

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Lift
Ja
Gemeubeld
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
24062-G-RO12/1222/EP06051/A001/D01/SD011
E-peil
67

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Engels Plein 14 K14, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast