Appartement te koop in Leuven met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
126
338
3
2
Omschrijving

Buitengewoon appartement aan de Leuvense stadsrand (station)

Op zoek naar een instapklaar, gunstig gelegen 3-slaapkamer appartement met kelder en twee achter elkaarliggende autostaanplaatsen inbegrepen en dit op de Leuvense ring aan de Diestsevest 45 dichtbij het Station. Dit is wat Je zoekt!
Het appartement, gelegen op de 1ste verdieping van de Residentie "Jupiter" (gebouw met 7 verdiepingen, 6 App. + 1 duplexapp.) omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime, lichtrijke leefruimte met aangrenzend een keuken met alle hedendaags comfort; 3 slaapkamers met ingebouwde kasten en alle 3 uitgevend achteraan op een terras, ZuidWest gericht. 2 badkamers (1 volledig ingericht met douche in bad, dubbele lavabo en toilet en 1 douchekamer met lavabo). Berging met wasgelegenheid.
Gelegen dichtbij het station op de Diestsevest, ben Je op wandelafstand van hartje Leuven. Met uitstekende verbindingen naar E40/E314 en nabij Imec, het Leuvense bedrijvenpark, KULeuven en UZ-Gasthuisberg, is dit de ideale plek om thuis tekomen, net buiten het Stadscentrum.
EPC "C" en elektriciteit Ja, conform en alle nutsvoorzieningen zijn individueel. Alg. onkosten bedragen ongeveer 180€/maand met inbegrip van waterverbruik, lift en algemeen onderhoud.
Heb Je interesse en wil Jij als eerste de kans grijpen om dit appartement te ontdekken? We trappen onze verkoop af met een exclusieve "Avant-Première" op vrijdag 13 en zateerdag 14 September. Plan nu Jouw bezoek via de groene "Plan een bezoek" knop op onze website. De richtprijs bedraagt 448.000€, kelder en 2 autostaanplaatsen inbegrepen. De biedingstermijn loopt tot en met dinsdagavond 17 september om 21h. Bekijk hieronder het Avant-Première reglement.
Wil Je deze ubieke kans niet missen? Maak dan een afspraak met Jos Vanvlasselaer gsm 0499/27 85 10 of email jos.vanvlasselaer@living-stone.be . Tot binnenkort!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Onroerende voorheffing
1.447,23 €
Kadastraal inkomen
1.398 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
126 m²
Bruto bew. oppervlakte
10 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
338 m²
Meest recente bestemming terrein
Gebied voor stedelijke ontwikkeling

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
250 m
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
17 m²; 8 m²; 12 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
262
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240320-0003181016-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Diestsevest 45 0101, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast