Appartement te koop in Leuven met 4 slaapkamers

€ 1.295.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
330
399
4
3
Omschrijving

Hoogwaardige architecturale stadswoning met tuin en 2 opbrengstunits

Deze recente woning (bouwjaar 2018) is een pareltje binnen de Leuvense stadsring. Niet alleen architecturaal scheert ze hoge toppen, ze is ook volledig toekomstproof met de aanwezigheid van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, geothermische warmtepomp (warmte en koeling), domotica, sunscreens, driedubbele beglazing,...

Aan de straatzijde betreed je het gebouw via een erg ruime overdekte en afgesloten fietsenstalling. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich verder de technische ruimtes en (kelder)bergingen. Via de inkomhal kan je zowel met de lift als via de traphal de hoger gelegen verdiepingen bereiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 studio's (41 m² en 28 m²) die elk hun eigen badkamer en keuken hebben, en waarbij de grootste studio aan de achterzijde tevens over een gezellig ingesloten terras beschikt.

De tweede en derde verdieping bestaan uit een high-end eengezinswoning. De woonvertrekken zijn gelegen op de tweede verdieping, en omvatten de leefruimte, aparte toilet, eetplaats en design keuken die rechtstreekse toegang biedt aan het terras en de diepe achterliggende stadstuin met tuinhuis.

Op de derde verdieping bevinden zich de slaapvertrekken met een master bedroom en tweede slaapkamer die ook dienst kan doen als bureau, evenals design badkamer (met inloopdouche, ligbad, toilet en lavabo), dressing, wasruimte en dakterras.

Deze woning is uniek en veelzijdig, aangezien ze vele mogelijkheden biedt zowel voor eigen bewoning (al dan niet met kinderen, zorgbehoevende familieleden, studenten,,...) als om in zijn totaliteit of gedeeltelijk te verhuren.

Contacteer ons voor meer info over de huidige verhuurvoorwaarden, plannen, attesten,... en/of voor een bezoek ter plaatse.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Ja
Prijs per m²
3.246 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
330 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
399 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken; VS keuken volledig geïnstalleerd

Comfort

Domotica
Ja
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
42
EPC-label
A
E-peil
25

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Riddersstraat 215, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast