Huis te koop in Leuven met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
144
255
2
1
Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT. Welonderhouden en gezellig woning in rustige woonomgeving

Deze welgelegen te renoveren woning is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.

Deze degelijke en energiezuinige woning van het bouwjaar 1936 werd in 2006 vakkundig gerenoveerd met een mooie aanbouw en is uitermate centraal doch rustig gelegen, op een zucht van het historisch centrum van Leuven, vlakbij Abdij van Park, openbaar vervoer en bij alle belangrijke verbindingswegen. Dit eigendom met een grondoppervlakte van 255 m² en een bewoonbare oppervlakte van 144 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een gezellige living, een badkamer, een wasplaats en een ingerichte keuken met eetgedeelte uitgevend op het zonovergoten terras. Op de eerste verdieping bevindt er zich een nachthal, een eerste slaapkamer en een polyvalante doorloopkamer die via een vast trap toegang biedt tot de tweede verdieping waar zich nog een slaapkamer bevindt. Tevens beschikt deze gezellige woning ook nog over verschillende functionele kelders. Verder kunnen de toekomstige bewoners van dit instapklare eigendom genieten van een onderhoudsvriendelijke zuid georiënteerde tuin met terras.

Kortom, deze welonderhouden woning, gesitueerd in een kindvriendelijke omgeving en op een zucht van het centrum van Leuven is zeker uw bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Financieel

Kadastraal inkomen
379 €
Kadastrale info
0137/00P003
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
144 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
255 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
18,48 m²; 25,13 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
198
EPC-label
B
E-peil
198

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
IJzerenpoortstraat 25, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast