Appartement te koop in Leuven met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
30
1
1
Omschrijving

Moderne instapklare studio op toplocatie te Leuven

Welkom in deze prachtige studentenstudio gelegen in het hart van Leuven, aan de historische Mechelsestraat. Deze moderne studio biedt een ideale combinatie van comfort, stijl en functionaliteit, perfect voor studenten die op zoek zijn naar een rustige en inspirerende studieomgeving.

  • Locatie: De studio bevindt zich op een toplocatie in Leuven, op slechts enkele minuten wandelen van de KU Leuven en andere hogescholen. Bovendien zijn er tal van gezellige cafés, restaurants en winkels in de nabije omgeving. Gelegen in een levendige buurt met een jonge en dynamische sfeer. Voorts Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de rest van de stad kunt bereiken

  • Oppervlakte: De studio heeft een oppervlakte van 30 m², met een slimme indeling die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.

  • Interieur: Het interieur is modern en fris, met hoogwaardige afwerking. De studio is volledig gemeubileerd en instapklaar. Het bevat een comfortabele slaapruimte, een zithoek, een compacte maar volledig uitgeruste keuken, en een eigen badkamer.

  • Lichtinval: Dankzij de grote ramen geniet de studio van veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename en open sfeer.

    Bijkomend is er in het gebouw een gemeenschappelijk fietsenstalling voor het comfortabel parkeren van de fiets voor de reizende student.

    Interesse in deze fantastische studentenstudio? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen via 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be . 

Financieel

Kadastraal inkomen
535 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Studio
Bewoonbare oppervlakte
30 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
192
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240702-0003301141-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Opbrengsteigendom; Opbrengsteigendom appartement
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Mechelsestraat 155 5, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast