Appartement te koop in Leuven met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
29
8.315
1
1
Omschrijving

Waterview: uw zorgeloze investering in vastgoed!

Bent u op zoek naar een investeringsmogelijkheid waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het verhuren en beheren van uw eigendom? Dan bent u hier aan het juiste adres! Waterview is een uniek project dat u de perfecte gelegenheid biedt om te investeren in vastgoed zonder enige zorgen.

Wat maakt Waterview zo speciaal? De samenwerking met de KU Leuven zorgt ervoor dat het verhuren en beheren van de kamers volledig uit uw handen wordt genomen (netto huuropbrengst 515 euro/maand) . U kunt dus met een gerust hart investeren in deze prachtige kamers en studio's die speciaal zijn ontworpen voor studenten. De hoogwaardig afgewerkte kamers bevinden zich in een nieuwe residentiële omgeving aan de Vaartkom.

Elke kamer is voorzien van een eigen douche, wastafel en toilet, een bed met matras, een kleerkast, een boekrekje, een tafel, een stoel en een ladenblok. Deze studio van het type 1A beschikt bovendien over een privé keuken met koelkast, een vitro keramisch vuur met twee kookplaatsen, een spoelbak en voldoende kastruimte. Hiernaast beschikt de studio ook over een ingebouwde airco. Op elke verdieping van het gebouw bevindt zich ook een zeer ruime gemeenschappelijke keuken, zodat uw huurders optimaal comfort ervaren.

Kortom, Waterview biedt u de mogelijkheid om te investeren in vastgoed zonder de gebruikelijke zorgen over verhuur en beheer. Profiteer van deze kans om uw investering te laten groeien in een bruisende omgeving, gunstig gelegen nabij het station Leuven.

Interesse? Aarzel niet en contacteer BVM Vastgoed op +32 16 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be

Financieel

Kadastraal inkomen
451 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Studio
Bewoonbare oppervlakte
29 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
8.315 m²
Meest recente bestemming terrein
Gebied voor stedelijke ontwikkeling
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Type badkamer
Douche

Comfort

Airconditioning
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
138
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230922-0002995942-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Opbrengsteigendom; Opbrengsteigendom appartement
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Engels Plein 14 02.01, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast