Huis te koop in Zoersel met 6 slaapkamers

EPC-label BEPCB
308
2.616
6
2
Omschrijving

Unieke woning met 6 slaapkamers, zwemvijver en riante tuin

Interesse? Plan dan zelf je bezoek in via onze digitale kalender.
Vragen? Neem gerust contact op met Christophe via christophe@copandi.be of via +32 3 304 77 90.

Inleiding
Deze prachtige open villa, gelegen in het rustige en groene Zoersel aan Otterdreef 19, biedt een uitzonderlijke woonervaring. Met een riante tuin van maar liefst 26 are, lichtrijke leefruimtes, en een adembenemende zwemvijver, is dit een oase van rust en luxe. De woning werd in 2007 gerenoveerd, waarbij achteraan een ruime leefruimte met bureau werd aangebouwd. Hier werd gebruik gemaakt van bijzonder degelijke materialen en iedere ruimte werd tot in de details uitgedacht. Dit zorgt voor een unieke combinatie van het authentieke met de vernieuwde ruimte, waarbij alles een open geheel vormt. Houdt u van ruimte, gezellig en vooral connectie van binnenruimte met de de groene omgeving? Aarzel dan niet, en plan tijdig uw bezoek in via onze digitale agenda of contacteer Christophe. 

Gelijkvloers
Bij het betreden van de villa kom je in een ruime inkomhal, die toegang biedt tot de indrukwekkende, authentieke leefruimte van 44 m². Deze wordt gekenmerkt door de prachtige en goed onderhouden parketvloer. Aansluiten kom je tot de aangebouwde leefruimte, met ruime bureau. Ideaal voor thuiswerken. De volledig uitgeruste keuken grenst aan deze leefruimte en biedt toegang tot een handige berging van 10 m². Verder is er een gastentoilet en een inpandige garage van 17 m².

Eerste Verdiep
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is 15 m², gevolgd door een kamer van 14 m², een van 13 m² en een van 9 m². Een ruime badkamer van 8 m² met ligbad en douche biedt alle comfort. Daarnaast is er een praktische berging en een extra hal.

Tweede Verdiep
De tweede verdieping werd in 2014 volledig aangepast naar een volledige, samenhangende ruimte met badkamer, zitruimte/dressing en slaapkamer. Het dak werd hierbij vernieuwd en bijgeïsoleerd, daarnaast werd de ruimte voorzien van vele inbouwkasten en kwalitatieve materialen. Dit verdiep kan beschouwd worden als een studio of eventueel anders benut worden als hobbyruimte met douche. Een bijzonder multifunctionele en praktische ruimte die met oog voor detail ingericht werd. 

Kenmerken
✅ Riante villa met een perceel van 26 are
✅ Prachtige, lichtrijke leefruimtes in connectie met de tuin
✅ Grote zwemvijver
✅ Inpandige garage en berging
✅ Gelegen in een rustige, groene buurt van Zoersel

Slotzin
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze unieke en ruime villa in een van de meest gewilde buurten van Zoersel.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.313 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
308 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.616 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Oppervlakte slaapkamers
13 m²; 14 m²; 15 m²; 11 m²; 10 m²; 9 m²
Oppervlakte dressing
15 m²

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
194
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240910-0003367364-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Locatie
Otterdreef 19, 2980 Zoersel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast