Huis te koop in Zoersel met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
171
1.683
3
2
Omschrijving

Charmante woning en instapklare woning met 3/4 slaapkamers op 1683 m² met polyvalent bijgebouw en ZW gerichte privetuin met zicht op groen.

Charmante en instapklare woning met 3/4 slaapkamers op 1683 m² met een polyvalent bijgebouw en ZW gerichte privétuin met zicht op groen.
Deze verrassende woning heeft een inkomhal met afzonderlijk toilet, trap naar de kelder, ruime en gezellige woonkamer met OH op parket, lichtrijke ontbijthoek met volledig ingerichte keuken, ruim bureau dat ook als slaapkamer zou kunnen worden gebruikt, douchekamer met toilet, douche en lavabo in meubel met aansluitend een wasberging met ingemaakte kasten.
Verdieping met ruime hoofdslaapkamer met ingemaakte kasten en toegang tot de badkamer met ligbad, dubbele lavabo in meubel en toilet, 2 kinderkamers en toegang tot de volledig geïsoleerde zolderruimte.
Eén van de grootste troeven is de gezellige porch aan de achterzijde, waar je elk seizoen kan ontdekken ...wie weet geniet jij hier wel van de eerste zonnestralen van de lente of van een heerlijke winterbbq.
Nog een absolute plus is het polyvalent bijgebouw met ruim overdekt terras dat ingericht kan worden als kantoor, atelier, workshop- of praktijkruimte, homecinema, fitness of ontspanningsruimte. Aan bergruimte ook zeker geen gebrek en er is een garage en carport voorzien, alsook een ruime oprit en extra parkeerruimte vooraan aan de woning. Liefhebbers van de natuur? Hoek om kom je terecht in een oase van groen en eindeloze mogelijkheden om te fietsen, wandelen, een terrasje doen of een lekker ijsje eten :-)
Droom jij al langer van een praktijk aan huis? Of zijn jullie een samengesteld gezin met nood aan extra ruimte voor de kids? Gewoon gecharmeerd door de extra ruimte owv hobby's en privacy?
Maak snel een afspraak!
EPC 299 kWh/m² - UC 3362210
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
401 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
171 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.683 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
299
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240906-0003362210-RES-2

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast