Huis te koop in Zoersel met 4 slaapkamers

EPC-label DEPCD
233
1.359
4
1
Omschrijving

Charmante gelijkvloerse villa met zwembad op 1359m² grond

Charmante villa met een ruim bewoonbare opp. van 257m² op een stuk grond van 1359m², 3 slaapkamers en badkamer op een rustige locatie te Zoersel vlak aan het centrum. Indeling: gelijkvloers: De inkomhal, gastentoilet met handenwasser, zeer lichtrijke woonkamer met eetkamer (38m²) op tegelvloer, de keuken (14m²) is voorzien van een inductievuur, dampkap, vaatwasser, dubbele gootsteen, ijskast, microgolf en oven. Aansluitend treffen we de berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast met toegang tot de inpandige garage (ideaal voor je boodschappen).
Vanuit de leefruimte betreedt u de nachthal dewelke toegang geeft tot 3 verrassend ruime slaapkamers, allen voorzien van rolluiken. Slaapkamer 1 (11m²), slaapkamer 2 (14m²) en slaapkamer 3 (9m²). De badkamer is voorzien van een ligbad en een dubbel lavabomeubel.
Zolderverdieping over de woning (135m²). Deze kan perfect gebruikt worden als 2de leefruimte, kantoor, masterbedroom,... en heeft een zeer mooi zicht over de tuin met zwembad.
Tuin: de mooie ruime tuin heeft meerdere terrassen en een zwembad met rolluik en warmtepomp.
EXTRA'S: Woning is volledig gerenoveerd in 2012!! Elektriciteit is conform, EPC: label D, 310 kWh/m² (uc: 0003280383). Dubbel beglazing draai/kip. Het hoofddak is geïsoleerd!! Verwarming op mazout (enkelwandig, niet goedgekeurd!), Niet gelegen in mogelijks of overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen in afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone, niet gelegen in risicozone overstromingen, woongebied, stedenbouw en asbestveilig!! Nabij scholen, winkels, autosnelweg, openbaar vervoer, etc. Voor meer info ga naar www.coenenvastgoed.be of bel 03/375.82.92.

Financieel

Kadastrale info
2AFD sectie A
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
233 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.359 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Alarm
Ja
Zwembad
Ja
Rolluiken
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
310
EPC-label
D
Unieke code EPC
3280383-RES-1

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
P(erceel)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering sc2050)
Locatie
Hoge Dreef 32, 2980 Zoersel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast