Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Schilde met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
376
2.322
4
2
Omschrijving

Ruime villa met vele mogelijkheden op toplocatie

Deze goed onderhouden woning is gelegen op een prachtige locatie in “Hof ter Linden” en werd ideaal geplaatst op een hoekperceel van ca. 2.322 m² met een Zuid-oriëntatie.

 

Indeling

U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met doorkijk tot in de aangelegde tuin. Inkomhal met gastentoilet, vestiairekasten en trap naar de verdieping.  Toegang tot de ruime eetkamer met ingemaakte kasten van waaruit u toegang heeft tot de ingerichte keuken met ontbijthoek en aansluitende bijkeuken en aparte waskamer. Eveneens vanuit de centrale eetkamer heeft u toegang tot de living met een zitkuil voorzien van een open haard.

 

Garage

De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens alsook toegang tot een technische ruimte. Vanuit de garage directe toegang tot de keuken. De garage is voorzien van automatische poorten.

 

Verdieping

De ruime nachthal geeft u toegang tot een zeer ruime mastersuite voorzien van ingemaakte kasten en privatieve badkamer. Nog drie ruime kamers waarvan één is ingericht als bureel.  Tweede ingerichte badkamer. In geval van een renovatie kan de gehele verdieping naar wens worden ingedeeld dankzij een stalen dakconstructie.

Tuin en buitenruimtes

Aan de voorzijde van de villa is een ruime oprit met parkeergelegenheid. De achtertuin is zuid gericht met een gedeeltelijk overdekt terras en volledige privacy. De aangelegde tuin gaat over in een groene corridor met hierin een tuinberging.

 

Bijzonderheden

De bouwstijl en constructieve kenmerken bieden vele mogelijkheden. De woning verkeert in een goede staat doch is het gelet op de prachtige locatie ook een geschikt eigendom voor een renovatie naar een high-end villa project.

 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.344 €
Kadastrale info
0317/00X000
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
376 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.322 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Breedte straatkant
24 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Gedeeltelijk geïnstalleerd

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
217
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.158.001

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Camelialaan 1, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast