Huis te koop in Schilde met 5 slaapkamers

€ 1.990.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
580
2.737
5
4
Omschrijving

Exclusieve, Ultramoderne Villa met zwembad op topligging

Met groot genoegen stellen wij deze schitterende, ultramoderne, zeer energiezuinige, recent gebouwde villa voor, gelegen op een toplocatie vlak bij het centrum van Schilde. 

Deze prachtige architectenwoning, met een natuurlijk leien dak en Padouk buitenschrijnwerk, is ontworpen met veel aandacht voor beleving, lichtinval en duurzame materiaalkeuze. De visie was om het tuin sterk bij de woning te betrekken en het geslaagde eindresultaat is werkelijk verbluffend! 

INDELING

Gelijkvloers: We betreden de woning via een ruime, authentieke inkomhal met een gastentoilet en een vestiaire. Bij het betreden van de leefruimte valt de gezellige sfeer meteen op. De dubbelhoge raampartijen zorgen voor een aangenaam gevoel en bieden een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin. Een knusse woonkamer met een grote open haard en een mooie hoek voor de vleugelpiano is eveneens omringd met prachtige raampartijen. De naastgelegen eetkamer staat in directe verbinding met een volledig hyper uitgeruste keuken en kijkt uit op een tropisch overdekt terras. Door een accordeonraam vervaagt de verbinding tussen binnen en buiten en biedt het een fantastisch zicht op het mooie zwembad. Naast de luxe Gaggenau-apparatuur is de keuken voorzien van een koelcel, ideaal bij grote feesten.

Op de begane grond is er ook een ruime wasplaats, een praktijkkamer en een sparuimte met sauna en douche met directe toegang tot het zwembad.
Er is een dubbele garage aanwezig met een autolift die de mogelijkheid biedt om extra wagens in de ruime kelder te verbergen (ideaal om uw waardevolle oldtimers te bewaren) en 3 laadpalen.

Verdieping: Via de eiken trap betreden we de eerste verdieping. Door de prachtige vide geniet de verdieping van extra licht via de grote raampartijen van de begane grond. Hier vinden we een ruime overloop die zich over de gehele verdieping uitstrekt en zicht heeft op het zwembad. De verdieping beschikt over een royale masterroom met een gashaard, dressing en luxe badkamer en grote ramen met uitzicht op de tuin. Daarnaast zijn er vier ruime slaapkamers (een doet momenteel dienst als bureauruimte) en twee extra badkamers met douche/ligbad en dubbele wastafel. Op de verdieping is er ook een apart toilet.

Zolder: Een volledig afgewerkte en geïsoleerde zolder, toegankelijk via een vaste trap, waar naast een berging, een gezellige speelkamer en een extra slaapkamer zijn ingericht (ideaal voor pyjamafeestjes).

Kelder: De woning heeft ook een zeer grote kelder (300 m²) met onder andere een prachtig ingerichte wijnkelder en een autolift en een extra laadpaal.

Tuin en zwembad: Last but not least is er een sierlijk aangelegde, zuidwest georiënteerde tuin met verschillende terrassen, waarvan één overdekt is, weelderige begroeiing en een mooi zwembad. Een houten buitentrap geeft de mogelijkheid voor de kinderen om rechtstreeks toegang te hebben tot hun kamers, na een zwembeurt, zonder door de woning te moeten lopen.

Achteraan de tuin is er ook een gezellig tuinhuisje met een werkruimte/tuinberging op de begane grond en een chillruimte op verdieping. Aan de zijkant van het tuinhuis is er eveneens een grote fietsenberging, extra tuinberging en ruimte voor opslag van uw hout.

BIJZONDERHEDEN
+ Zeer gunstig EPC (A-label)
+ Liftkoker
+ Ingebouwde audio 
+ Domotica
+ Vloerverwarming warm/koud
+ 2 Alarm systemen
+ 4 laadpalen
+ Centraal stofzuigsysteem
+ Mogelijkheid tot herbergen van 4 auto's

Voor meer informatie of een bezoek aan deze fantastische woning; neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via +32 475 66 84 74

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
8.099 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Buitengewoon huis
Bewoonbare oppervlakte
580 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.737 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal dressings
1
Aantal badkamers
4

Comfort

Airconditioning
Ja
Domotica
Ja
Parlofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
44
EPC-label
A
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Engelendreef 13, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast