Huis te koop in Schilde met 6 slaapkamers

€ 2.695.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
668
3.423
6
4
Omschrijving

Villa te koop Schilde

Ontdek deze schitterende neo-klassieke villa, gelegen op één van de meest begeerde locaties in Schilde. Deze uitzonderlijke eigendom biedt een luxueuze leefomgeving met een grondoppervlakte van maar liefst 3.423 m². De villa is een toonbeeld van duurzaamheid en is met oog voor detail gebouwd, waardoor het volledig instapklaar is.
De prachtige tuin herbergt een onderloop zwembad, perfect voor ontspanning en recreatie. Daarnaast beschikt de villa over een stijlvol poolhouse, met overdekt terras, hout gestookte open haard en extra infrarood headstrips, welke zorgen voor extra comfort en luxe.
Hoewel het huidige interieur een klassieke uitstraling heeft, biedt deze villa volop mogelijkheden om naar uw eigen smaak te moderniseren. Met een hedendaags interieur en lichte verfkleuren kan deze woning moeiteloos aangepast worden aan de woontrend van 2024, waardoor het een eigentijdse en stijlvolle leefomgeving wordt.
Deze villa combineert elegantie, duurzaamheid en moderne voorzieningen, en biedt de perfecte balans tussen rust, ruimte en verfijning. “Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een droomhuis op een toplocatie in Schilde”.
Indeling gelijkvloers: mooie entree met majestueus trappenhuis, stopplaats van de lift, gastentoilet en vestiaireruimte, ruime living met extra brede plankenvloer en opslaande deuren naar de tuin, in de open haard met antieke mantel pronkt een houtkachel, toegang naar de “herenkamer/muziekkamer” eveneens voorzien van open haard (gashaard), oa voorzien van bar met tv ruimte, vast trap naar een ruim huisbureau.
Naast de living is de formele eetkamer voorzien van een authentieke Bourgondische stenen vloer, ruime leefkeuken met ontbijtplaats, voorzien van alle toestellen, openslaande deuren naar de tuin en mooie raampartij, bijkeuken met ingemaakte kasten, ruime garage voor 2 wagens met automatische poorten en bergzolder.
Vanuit de hall is er tevens toegang naar de kelderverdieping via vaste trap of via de lift, deze heeft een technische ruimte, bergkelder en wijnkelder.
Indeling 1e verdieping: overloop welke afgesloten kan worden met een veiligheidsdeur, ruime ouderslaapkamer met dressing en luxe badkamer met Emperador marmer, ligbad, twee wastafels, toilet en inloopdouche (voorzien van stoom), tweede en derde ruime slaapkamer met ingemaakte kasten welke een tweede badkamer met aparte douche delen, wasplaats.
Indeling 2e verdieping: overloop welke eveneens kan afgesloten worden met een veiligheidsdeur, vierde ruime slaapkamer met douchekamer (thans fitness), vijfde en zesde slaapkamer en de vierde douchekamer.

Opmerkingen: deze villa is een realisatie van Costermans Projecten, en heeft een onberispelijke duurzame uitstraling dankzij het gebruik van de hoogwaardige materialen, verder is de villa voorzien van alle hedendaags comfort zoals vloerverwarming, air conditioning. Twee nieuwe warmtepompen (Viessmann), waterverbeteraar. Het uitgebreid alarmsysteem en camerabewaking (voor exterieur en interieur) zorgen voor een rustgevend gevoel van veiligheid. Op het terrein is nog een aparte garage voor 1 extra wagen. Automatische tuinbesproeiing en grondwaterput voor de tuin en het water van het zwembad.
De huislift zorgt voor een extra troef, met stopplaatsen in kelder, gelijkvloers, eerste en tweede verdieping.
De architectuur is een herontdekking van Nether Lypiatt Manor, het vroegere landhuis van de prins en prinses Michael of Kent, de combinatie van de oude recuperatie ijselsteen en authentieke tegelpannen op het dak maken deze Manor uniek.

Financieel

Kadastraal inkomen
9.796 €
Beschikbaar vanaf
15-03-2025
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
668 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.423 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
4
Keuken
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Parlofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
160
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240906-0003343927-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast