Huis te koop in Schilde met 5 slaapkamers

€ 1.295.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
325
2.700
5
1
Omschrijving

Instapklare Vlassak Verhulst villa met aparte kantoorruimte.

Gelegen op een uitstekende locatie, op een boogscheut van het domein Catershof en het kasteel van 's Gravenwezel, bevindt zich deze prachtige Vlassak Verhulst villa met verwarmd buitenzwembad op ca. 2700 m². De villa is gelegen in een doodlopende straat en is bereikbaar via een private weg. Mede dankzij het vergunde bijgebouw achteraan van ca. 90 m² biedt deze villa zeer veel mogelijkheden. Het combineren van apart wonen en werken met de nodige privacy is hier perfect mogelijk.

Indeling: inkomhal - gastentoilet met handenwasser. Enerzijds is er toegang tot het salon met erker en O.H., anderzijds de eetkamer met aperitiefhoek/bar, eveneens met erker. De leefkeuken bevindt zich in de stijlvolle orangerie waar men het hele jaar door kan genieten van de tuin. De keuken is uitgerust met een kookeiland en aanrecht in graniet, spoelbak, lacanche kookfornuis, vaatwasmachine, koelkast,... Grenzend aan de keuken is er een bijkeuken/wasplaats/berging.

Verd. 1: overloop met toegang tot 4 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met dressing, sauna en badkamer ensuite. De badkamer is eveneens toegankelijk vanuit de nachthal en is uitgerust met 2 lavabomeubels, maatkasten, ligbad en inloopdouche met muurverwarming.
Afzonderlijk toilet op de gang (Japans toilet). 

Verd. 2: via een vaste trap bereikt met deze polyvalente ruimte, volledig afgewerkt met maatkasten. Ideaal als 5de slaapkamer/studio/hobbyruimte/bureau... 

De omheinde Z/Z.W-tuin biedt veel privacy. Het zwembad (5m. x 6m. x 1,4m.) is volledig vernieuwd (kuip én techn. inst.) en is voorzien van solarlamellen. Het ruim zonneterras is voorzien van verwarming, een zonneluifel en windscherm. 

Achteraan is er een bijgebouw van ca. 90 m². Momenteel zijn er burelen, een kitchentte, toiletten (2), vergaderzaal en garage. Verder zijn er nog 2 kelders van elk ca. 8 m².

Bijzonderheden: houten ramen - dubb. beglazing - C.P. vooraan - duurzame en authentieke materialen - alarm en camerabewaking - kruipruimte - elektrische vloerverwarming - airco/verwarming d.m.v. warmtepomp (verd. 1+2+veranda) en c.v. op propaangas - zonneboiler - domotica - beheer van div. technieken via gsm - voldoende parking - EPC 233 kWh/m² - UC 3290283 - Elektr. conform - Vg-Wp-Gvv-Gvkr-Gmo

 

Financieel

Kadastraal inkomen
4.286 €
Kadasteroppervlakte
2.700 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
325 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.700 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Videofoon
Ja
Alarm
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
233
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.290.283

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Vrij beroep; Vrij beroep + woning
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast