Huis te koop in Schilde met 4 slaapkamers

€ 1.495.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
480
11.875
4
2
Omschrijving

Ruime villa met vele mogelijkheden op ruim 1Ha

Deze klassieke villa werd in 1978 gebouwd op een royaal perceel grond van ca. 11.875 m².  Anno 2015 werd de woning gedeeltelijk gerenoveerd waarbij de leefkeuken werd vernieuwd. De villa verkeert in een goede staat van onderhoud.

 

Indeling

U betreedt de villa middels de royale inkomhal met gastentoilet en vestiaire, trap naar de verdieping. Toegang tot de lichte leefruimte met open haard, aansluitend tweede zitkamer met eetkamer en een grote raampartij naar de prachtige tuin. Vanuit de eetkamer toegang tot de volledig ingerichte leefkeuken met ontbijtkamer. Vanuit de keuken ook toegang tot tuin en terras. De keuken is zowel bereikbaar vanuit de eetkamer/living als ook rechtstreeks vanuit de inkomhal. De entree geeft ook toegang tot een bureel, welke eveneens een zicht geniet over de prachtige parktuin. Aparte wasplaats, bijkomende tuinberging en inpandige garage.

Garages

De villa beschikt over een inpandige garage voor twee wagens en een tweede garage in het aanpalende bijgebouw met eveneens plaats voor drie auto's; zodoende kunnen vijf(!) auto's inpandig worden geplaatst.

Kelder

Een kelder met hoog plafond biedt ruimte voor een wijnkelder.

Verdieping

De nachthal geeft toegang tot de mastersuite welke bestaat uit een slaapkamer, een dressingkamer en privatieve badkamer.  Voorts nog twee slaapkamers, een tweede badkamer alsook een bijkomende polyvalente ruimte van ca 50 m² welke kan worden ingericht als hobbyruimte of eventueel een bijkomende suite of slaapkamers.

Aanpalend bijgebouw

Een aanpalend bijgebouw biedt momenteel ruimte aan een dubbele garage, inkom met toilet alsook op de verdieping een thuiscafé of ontspanningsruimte. Deze bijkomende woonruimtes bieden mogelijkheden voor de autoverzamelaar, inwonend personeel of een combinatie van wonen en werken!

Tuin en buitenruimtes

De ruime verzorgde parktuin biedt u alle rust en privacy. Het terrein is omheind, er is een automatische poort met royale oprit naar villa en garages. De ruime terrassen bieden u volop ruimte om van uw tuin te genieten, de bijgebouwen bieden mogelijkheden voor hobby's of het houden van dieren. Paard aan huis is dus zeker mogelijk!

Ligging en bereikbaarheid

Dit eigendom is gelegen in een rustige wijk nabij natuurgebied, wandelwegen en bossen. Gunstige uitvalswegen naar onder meer Antwerpen, Brecht (E19 via Waterstraat), Turnhout en vlakbij het centrum van Schilde. Diverse voorzieningen en winkels nabij.

Bijzonderheden

Een ruime villa welke gebouwd werd in 1978, deels gerenoveerd in 2015 en goed onderhouden. Een opfrissing of renovatie zal deze villa terug alle comfort en luxe bieden welke u zich kan wensen. Het eigendom heeft de potentie en mogelijkheden! CV installatie op mazout.

 

Neem contact op voor meer inlichtingen; een bezoek zal u zeker positief verrassen!

Financieel

Kadastraal inkomen
6.987 €
Kadastrale info
0097/00K000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
480 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
11.875 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
232
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.841.270

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Drijhoekdreef 42, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast