Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.495.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
497
1.000
4
2
Omschrijving

Ruime villa in manoir stijl nabij het centrum van Brasschaat

Deze hoogwaardig afgewerkte villa werd gebouwd in 2010, is zeer goed onderhouden en verkeert in nieuwstaat. Residentieel wonen nabij het centrum, winkels en uitvalswegen. Gunstige Zuid-West oriëntatie op een perceel van ca. 1.000 m² en een woonoppervlakte van ca. 497 m². De kamerhoge raampartijen bieden een maximum aan natuurlijk lichtinval en met de doordachte indeling en de ingebouwde kasten in de gehelen woning werd een enorm ruimtegevoel gecreëerd.

 

Indeling

Ruime inkomhal met toilet, vestiaire en trap naar de verdieping. De royale woonkamer met veel lichtinval heeft een aangenaam zitgedeelte met openhaar en een eetkamergedeelte met openslaande raampartij welke rechtstreeks uitgeeft op het terras en de zonnige tuin. Aansluiten aan de woonkamer bevindt zicht een ruim bureel welke ook een aparte toegang heeft via de hal. Ideaal voor de combinatie van wonen en werken.

De gezellige leefkeuken is voorzien van een tweede openhaard, eiland, maatwerkkasten met diverse inbouwtoestellen en tevens directe toegang tot terras en tuin. Verder bevinden zicht op het gelijkvloers een bijkeuken met aansluiting voor was- en droogmachine en een ruime garage.

 

Eerste verdieping

De nachthal geeft u toegang tot vier ruime slaapkamers, twee volledig ingerichte badkamer en een apart toilet en een wasruimte.

De master bedroom omvat een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten, een zonneterras, een zeer royale badkamer met stoomdouche en een aparte dressingkamer.

Ook de tweede, derde en vierde slaapkamer zijn zeer ruim en tevens voorzien van maatwerk inbouwkasten. Er is een tweede badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.

 

Tweede verdieping

Op deze verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte van ca. 100 m² en een separate technische ruimte/berging. Deze verdieping is zeer geschikt voor het realiseren van extra slaapkamers of een kanroorruimte.

 

Tuin

Deze villa biedt u een zonnige tuin met Zuid-West oriëntatie, een ruim terras met muziekinstallatie, automatische tuinverlichting en veel privacy. Volledig omheinde tuin met automatische poort.

 

Bijzonderheden

Deze villa werd gerealiseerd door Domus Aurea met gebruik van duurzame materialen en hoogwaardige afwerking. De woning verkeert in nieuwstaat en is direct instapklaar. Alle schilderwerken binnen en buiten werden uitgevoerd in 2019 en 2020.

De ramen zijn voorzien van extra isolerend glas. Er is vloerverwarming op aardgas in de gehele woning. Technisch zijn alle voorzieningen aanwezig zoals alarm, noodverlichting, tuinverlichting, rolluiken bij de slaapkamers, veiligheidsdeuren etc.

De villa is volledig instapklaar en biedt vele mogelijkheden.

 

Meer informatie via kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.814 €
Kadastrale info
502ZP0002

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
497 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.000 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
146
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.296.710

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast