Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.890.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
473
2.100
4
2
Omschrijving

Luxe instapklare villa op toplocatie

Deze luxe villa is gelegen aan één van de meest begeerde straten van Brasschaat - Vriesdonk en biedt u vele mogelijkheden. 
Het eigendom werd gebouwd in het begin van de jaren '90 en recent volledig gerenoveerd. 

Indeling 
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping. Bij binnenkomst heeft u ook ineens een mooi zicht tot in de achtertuin, de vide met ruime nachthal geven een royale indruk aan deze gezellig ingerichte entrée.  Vanuit de inkomhal ook toegang tot een bureelruimte. Via een dubbele deur betreedt u de centraal gelegen eetkamer met aansluitende leefkeuken. De keuken is voorzien van hedendaags comfort en diverse inbouwtoestellen. Vanuit de keuken ook toegang tot tuin en terrassen, waaronder een overdekt terras met aanpalende tuinberging. Vanuit de centrale eetkamer ook toegang tot de ruime woonkamer met aan de voorzijde nog een separate TV kamer. Eveneens vanuit de woonkamer bereikt u de aanpalende bijkomende leefruimte in orangeriestijl.

 

Verdieping

De nachthal met vide geeft toegang tot de mastersuite welke bestaat uit een slaapkamer, een luxe badkamer alsook een ingerichte dressingkamer. Praktische wasplaats met berging, nog drie slaapkamers en een ruime tweede badkamer en een separaat nachttoilet.

Garages
De villa beschikt over een inpandige garage voor 2 wagens met automatische poorten, tevens een apart gedeelte voor bijkomende berging of fietsenberging. 

Tuin en buitenruimtes

De aangelegde tuin is omheind en voorzien van een automatische poort. Er zijn ruime terrassen voorzien en verder geniet de tuin van veel privacy.

 

Bijzonderheden

Deze ruime villa werd recent grondig gerenoveerd en biedt u alle hedendaagse comfort en luxe. De woning is volledig instapklaar en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

 

Meer informatie via ons kantoor.

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
6.806 €
Kadastrale info
0562/00W000
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
473 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.100 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
275
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.283.135

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Baillet-Latourlei 157, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast