Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

EPC-label FEPCF
130
746
4
1
Omschrijving

Ruime woning op toplocatie in het groen met zonnige tuin

Ruime woning met 4 slaapkamers en grote tuin op een toplocatie in Brasschaat.

Oost tuin en terras | 4 slaapkamers | Licht en luchtig wonen | 130 m² woonoppervlakte | Grote bergzolder | Veel lichtinval | Veel mogelijkheden | Nabij centrum Brasschaat | Zeer gegeerde ligging | Open gevoel | Vlak bij parken


Een ruime woning vlak bij het centrum van Brasschaat met een zonnige tuin, 4  slaapkamers, een polyvalente ruimte en een super ruime en lichte leefruimte. Niet te vinden, zegt u? O jawel: precies zo'n huis wacht op u in de Pauwelslei te Brasschaat. Deze woning is gelegen in een groene straat in de wijk ‘Driehoek’. Op wandel- en fietsafstand zijn er bos gebieden, scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. De oprit naar de E19 ligt op 9 minuten van de woning. Kom deze toffe woning vooral zelf ontdekken!

Indeling van de woning:
  • Inkomhal: via de hal van uw nieuwe woning krijgt u toegang tot de leefruimte, de keuken en de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte met schouw: naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de brede ramen vooraan en achteraan. Wordt het te warm? Dan houdt u de zon buiten met het rolluik. Centraal in de woonkamer staat de kachel. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de kachel aan te steken.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken. De keuken is wat verouderd maar de ruimte is groot genoeg om er uw droomkeuken van te maken. U kan de muur tussen de keuken en de veranda verwijderen en een mooie ruime keuken plaatsen met een kookeiland. Achter de keuken is er nog een tussenruimte waar u de aansluiting kan terugvinden van uw wasmachine en droogkast.
  • Badkamer: achter de tussenruimte is de badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine, wandmeubel met lavabo en een toilet. Geen fan van de blauwe tegeltjes? Ruimte genoeg om hier een moderne witte badkamer van te maken. U kan de muur tussen de badkamer en de polyvalente ruimte weghalen en zo nog een grotere badkamer creëren.
  • Veranda en terras: de keuken geeft uit op de veranda met een deur naar de tuin. Die kunt u bij goed weer openzetten en laat een frisse wind door het huis waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Neem dan gezellig plaats op uw terras.
  • 4 slaapkamers: de slaapkamers hebben een oppervlakte van 6, 9, 11 en 12 m². Er is ruimte genoeg voor een bed en extra kasten.
  • Ruime bergzolder: moet er nog bergruimte zijn? Via het zolderluik ontdekt u de ruime bergzolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! U kan ook in de kleinste slaapkamer een vaste trap plaatsen om zo een volwaardige zolderverdieping te bekomen. Hier heeft u de ruimte om nog een grote master bedroom met dressing te maken.
  • Tuin: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs. Er is genoeg plaats voor een uit de kluiten gewassen moestuin en een groot speeltuig voor de kinderen. Tot slot is het perceel is volledig omheind en is er een fietsenberging.
  • Oprit en garage: bent u het beu om ‘s avonds urenlang rondjes te rijden voor een parkeerplaats? Dit huis heeft een garage van ca. 18m², dus is er ook plaats voor uw fietsen of een uit de hand gelopen hobby. Op de oprit is er plaats voor nog een auto.

Goed om te weten
Aangename leefruimte, 4 slaapkamers, zonnige tuin, … Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan opfrissing toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden - want die zijn er - en maak er uw droomwoning van. Deze woning werd tussen 1919 en 1930 degelijk gebouwd en de houten ramen zijn voorzien van deels enkel en deels dubbele beglazing. U verwarmt de woning met een ketel op aardgas of via de gezellige kachel. De woning heeft een EPC-label F wat wilt zeggen dat u binnen de 5 jaar uw EPC-score moet verbeteren naar minstens een EPC-label D. 1% Registratiebelasting mogelijk onder voorwaarden voor wie ingrijpend energetisch renoveert. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

In het groen, nabij het centrum en op 9 minuten van de E19
Deze woning is gelegen in een groene straat in de wijk ‘Driehoek’ in Brasschaat. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op 9 minuten van de woning. U woont op 7 minuten wandelen van natuurdomein “De Inslag” waar je als wandelaar en fietser volop kan genieten van de natuur. Vlakbij treft u ook de Open Golf van Brasschaat en iets verderop de E10-plas. Kom deze toffe buurt vooral zelf ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
495 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
130 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
746 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
881
EPC-label
F
Unieke code EPC
20240513-0003244779-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Pauwelslei 216, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast