Huis te koop in Brasschaat met 3 slaapkamers

€ 1.695.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
349
2.034
3
2
Omschrijving

Design villa met praktijkruimte op toplocatie

Deze design villa is gelegen op een zeer gewilde locatie te Brasschaat - Vriesdonk en biedt u vele mogelijkheden voor de combinatie wonen en werken dankzij de aanwezigheid van een dokterspraktijk.

Indeling
U betreedt de villa via de centrale inkomhal met vervolgens toegang tot de privéwoning met ruime en lichte leefruimtes, steeds met zicht op de tuin. Een ruime woonkamer geeft toegang tot een naastgelegen bureelruimte/ studeerkamer en tevens geeft de woonkamer toegang tot een aparte eetkamer. Deze eetkamer geeft vervolgens toegang tot de recent vernieuwde leefkeuken met aanpalend overdekt terras. Separate praktijkruimte met eigen ingang.

Garage
De inpandige garage biedt ruimte voor twee auto's en is voorzien van een automatische poort. Tevens een technische ruimte met de diverse installaties, waaronder noodstroomvoorziening.

1e Verdieping
De nachthal geeft u toegang tot een luxe mastersuite welke bestaat uit een ruime slaapkamer, dressingkamer en ruime badkamer. Nog twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer.

Praktijk aan huis
Belangrijke troef is de praktijkruimte met eigen inkom bestaande uit een tweetal ruimtes. Indien u niet op zoek bent naar kantoren of praktijkruimte dan is dit gedeelte van de villa eenvoudig in te richten als bijkomende leefruimte, hobbykamer of een mastersuite op het gelijkvloers.

Tuin en buitenruimtes
De aangelegde tuin biedt u een ideale zonligging en veel privacy. Er zijn ruime terrassen waaronder een overdekt terras welke bereikbaar is vanuit de leefkeuken. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor parkeren.

Bijzonderheden
Deze woning werd gebouwd in 1994 en grondig gerenoveerd in 2014. De afwerking is van een van hoog niveau met gebruik van waardevolle materialen.
De villa verkeert in een bijzonder goede staat van onderhoud en technische afwerking. De woning is onder andere voorzien van zonnepanelen, een aggregaat / noodstroom op diesel, CV installatie op aardgas, alarminstallatie etc.   

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
6.447 €
Kadastrale info
0399/00R003

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
349 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.034 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Breedte perceel
43,45 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
228
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.185.703

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Baillet-Latourlei 43, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast