Huis te koop in Brasschaat met 6 slaapkamers

€ 2.150.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
640
5.848
6
3
Omschrijving

Luxueuze villa op uniek en privaat Zuidperceel!

Deze ruime villa, met uniek en perfect gelegen Zuid perceel van 58a48ca, vinden we in een residentiële woonwijk aan de rand van Vriesdonk. Het eigendom staat centraal ingeplant op de grond, die volledig omringd is door statige bomen en verschillende aanplantingen. Privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, hoog aangeschreven scholen, …) binnen handbereik. De villa beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 640m² met o.a. 6 slaapkamers en 3 badkamers, een compleet uitgeruste keuken, een home office en een ruime garage met oprit. De unieke ligging en het ruime perceel bieden de mogelijkheid tot renoveren/uitbreiden van de huidige villa. Huidig geldende voorschriften geven mogelijkheden tot vergroten. Formele gemeentelijke toestemming blijft uiteraard altijd een voorbehoud. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Indeling:
Gelijkvloers:
Een lange gebogen private oprit brengt ons tot bij de villa. Via het wandelpad komen we tot bij de entree en betreden we de villa via een ruime inkomhal, met vestiaire en gastentoilet. Deze hal geeft uit op de verschillende vleugels van de villa. Via glazen deuren wordt je uitgenodigd naar de achtertuin. We gaan rechtdoor door een tussenhal en bereiken zo de leefruimte. Deze ruimte is opgedeeld in een eetkamer en een salon met open haard. Dankzij de grote raampartijen kan u hier genieten van de lichtinval en het panoramisch zicht op de tuin en terrassen op blauwe steen en met elektrische zonneschermen. Via de eetkamer komen we naar de riante leefkeuken. Ze is zeer compleet uitgerust met een kookeiland en zeer veel kastruimte. Aansluitend is er toegang tot de ruime garage. Een handige bijkeuken vormt de doorgang naar de entree.
Verdieping:
Via de trap bereiken we de eerste verdieping en de overloop. In totaal zijn er zes kamers. De mastersuite (35m²) heeft een dressing, balkon en ensuite badkamer. Twee slaapkamers delen een badkamer en twee andere slaapkamers hebben een tussen liggende douchekamer met toilet. Ten slotte is er nog een ruime polyvalente kamer, momenteel ingericht als fitness, maar die eveneens een functie van kantoor kan hebben.
Kelder:
De villa is onderkelderd met een 3-tal kelders waaronder een wijn- en bergkelder en een technische ruimte met de CV installatie (stookolie) met een elektrische warmtewisselaar/boiler. Tenslotte is er nog een aparte ruimte met de omvormer van de PV-installatie (12 zonnepanelen) alsook dubbele thuisbatterij. Verder is er nog een handige kruipruimte.
Buiten:
Op het perceel van ruim 58a48ca kan u genieten van de zon op de verschillende terrassen. Ondanks het een open perceel is, is het omringd door statige oude bomen en aanplantingen waardoor u in alle privacy in de tuin kan vertoeven of kan relaxen in de sauna blokhut.
Garage en parking:
Via een lange private oprit rijden we naar de ruime aangelegde binnenkoer, die ruimte biedt voor 4 à 5 wagens. U kan er ook voor kiezen om de wagen binnen te parkeren in de dubbele inpandige garage, voorzien van sectionaal poorten, met achterliggende werkplaats met personeelsingang.

Bijzonderheden:
- Unieke villa centraal gelegen op een ruim perceel in een gegeerde residentiële woonwijk
- Privacy met de nodige veiligheid
- Energiezuinige villa
- Zonnepanelen met dubbele batterij
- Renovatie- en uitbreidingsmogelijkheden tot ca. 1200m² onder voorbehoud bekomen formele gemeentelijke toestemming
- Voorzieningen in directe nabijheid met kwalitatief onderwijs en een zeer goede mobiliteit

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC B-label (177 kWh/m²)

Financieel

Kadastraal inkomen
6.531 €
Geïndex. kadastraal inkomen
13.660 €
Kadastrale info
Sectie E

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
640 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
5.848 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
3

Comfort

Alarm
Ja
Rolluiken
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
177
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230504-0002883016-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://my.treedis.com/tour/b8f3a2f1
Locatie
d'Oultremontlei 34, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast