Huis te koop in Brasschaat met 5 slaapkamers

EPC-label EEPCE
330
2.700
5
2
Omschrijving

Te renoveren villa in fermette stijl in een residentiële wijk in Brasschaat!

Gelegen in een rustige en groene woonwijk in Brasschaat, biedt deze woning een combinatie van charme, ruimte en mogelijkheden op een royaal perceel van 2700 m². Je geniet hier van een rustige omgeving met snelle verbindingen naar het centrum, nabijgelegen voorzieningen zoals winkels, scholen en parken en belangrijke invalswegen.

De indeling van de villa is uiterst flexibel, bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar een leefruimte van maar liefst 60 m². Verder een aparte keuken, een bijkeuken, een hobbykamer, een douchekamer, een bureau en meerdere bergplaatsen. Of je nu een thuiskantoor, een fitnessruimte of een speelkamer wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Praktische bijruimtes zoals een wasplaats en een kleine kelder zorgen voor extra opslagruimte en functionaliteit.

De woning beschikt op de verdieping over vijf volwaardige slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of voor wie houdt van ruimte en comfort. Daarnaast zijn er twee badkamers voor extra gemak. Ook op de verdieping is er nog een berging die toegang geeft tot de zolder.

Parkeren is geen probleem dankzij de dubbele inpandige garage met directe toegang tot de woning. Je auto’s staan altijd veilig en droog, en er is voldoende ruimte voor opslag van gereedschap of fietsen.

De tuin biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten of rustige ontspanning. Of je nu een groene oase wilt creëren, een moestuin aanleggen of een speelparadijs voor de kinderen wilt, deze tuin biedt het allemaal.

Deze fermette villa heeft de perfecte basis voor een renovatieproject waarbij je je woonwensen kunt verwezenlijken.

Interesse? info@neonvastgoed.be of 03/336.88.88

Financieel

Prijs
799.000 €

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
330 m²
Staat pand
Op te frissen

Terrein

Perceeloppervlakte
2.700 m²
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Oppervlakte slaapkamer
12 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Staat keuken
Gemiddeld

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
471
EPC-label
E
Unieke code EPC
20240706-0003304577-RES-1
Locatie
Jacobuslei 149, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast