Appartement te koop in Brasschaat met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
237
3
2
Omschrijving

Royaal appartement met ruime terrassen in Royal Oak

Zeer ruim appartement welke is gelegen op de tweede verdieping in domein Royal Oak, aan de Augustijnslei.

Dit dubbele appartement werd door de huidige eigenaars gekocht als nieuwbouw en met veel zorg onderhouden.

Indeling
U betreedt het appartement middels de inkomhal met gastentoilet, doorgang richting keuken via de bijkeuken alsook een ruime doorgang naar de leefruimte. De woonkamer heeft grote raampartijen welke veel lichtinval geven en toegang tot een ruim terras met zicht op de parktuin met vijver. Vanuit de living toegang tot de keuken welke is ingericht met diverse inbouwtoestellen. Vanuit de keuken eveneens toegang tot het ruime zuid gerichte terras.
Vanuit de inkomhal doorgang naar de nachthal met toegang tot twee logeerkamers, een badkamer en een ruime mastersuite bestaande uit een dressing, slaapkamer en privatieve badkamer. Ook aan de slaapkamers bevindt zich een terras.

Parkeren
In de ondergrondse parking heeft dit appartement meerdere garageboxen welke tegen een meerprijs kunnen worden aangekocht. Dubbele garagebox tegen een meerprijs van 50.000,- euro en een garagebox voor drie wagens voor 75.000,- euro.

Domein Royal Oak
Het parkdomein is gelegen aan de Augustijnslei met aan deze straat een statige inkom naar de centraal gelegen vijverpartij met rondom kleinschalige appartementsgebouwen. De ingang voor de parkeerkelder van de bewoners is gelegen aan de naastgelegen straat; zodoende is er geen verkeer op de binnentuin en is het heerlijk rustig wonen met een fraai zicht over de vijver. Dit appartementencomplex werd gebouwd in de periode 2000 - 2003 en is zeer gunstig gelegen op een centrumlocatie nabij de dorpskern van Brasschaat alsook nabij het ziekenhuis AZ Klina.

Bijzonderheden
Het appartement is nog voornamelijk in oorspronkelijke staat maar is zeer goed onderhouden. Het appartement is voorzien van 12 zonnepanelen welke een deel van de elektrische vloerverwarming reeds compenseren en zodoende reeds als een duurzaam appartement kan worden gezien. Het appartement heeft ruime terrassen en een gunstige zuid ligging en zodoende veel lichtinval.

Meer inlichtingen via ons kantoor

Financieel

Kadastrale info
0765/00R002
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
237 m²
Bebouwde oppervlakte
275 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
15,5 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
99
EPC-label
A
Unieke code EPC
3.294.538

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Augustijnslei 60 44, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast