Grond te koop in Brasschaat

857
Omschrijving

PERCEEL BOUWGROND AAN DE RAND VAN BRASSCHAAT

Ontdek dit unieke perceel bouwgrond, gelegen op de grens tussen Brasschaat,  Brecht en Wuustwezel. Dit is uw kans om uw droomwoning te realiseren op een goede locatie!

Waarom kiezen voor dit perceel?

Uitstekende Locatie: Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt dit perceel de perfecte balans tussen natuur en nabijheid van stedelijke voorzieningen. Geniet van de rust en privacy terwijl u toch binnen enkele minuten in het centrum van Brasschaat, Brecht of Wuustwezel bent.

Bouwaanvraag reeds goedgekeurd: Bespaar tijd en moeite met de reeds beschikbare architectenplannen. Deze zorgvuldig ontworpen plannen zijn direct om te zetten om te bouwen. Een uitgewerkte aannemersofferte voor de bouw van de woning en het bijbehorende lastenboek is al beschikbaar. Uiteraard kan u ook binnen de van toepassing zijnde voorwaarden uw eigen ontwerp laten maken.

Uitstekende Bereikbaarheid: Dit perceel is uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen en openbaar vervoer, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot bijvoorbeeld Antwerpen en Breda. Ideaal voor wie werk en ontspanning wil combineren.

Maak Uw Droom Waar: Dit perceel biedt de ideale basis om uw droomhuis te bouwen in een van de meest gewilde regio's van België. De reeds beschikbare architectenplannen zorgen ervoor dat u meteen aan de slag kunt, terwijl de locatie en het perceel zorgen voor een toekomst vol mogelijkheden en comfort.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Uw droomwoning in Brasschaat wacht op u!

Mis deze unieke kans niet en bouw uw toekomst op dit prachtige perceel bouwgrond!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
5 €
Kadasteroppervlakte
905 m²

Gebouw

Type pand
Grond
Subtype
Bouwgrond

Terrein

Perceeloppervlakte
857 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Diepte perceel
56,33 m

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Locatie
Brechtsebaan 165, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast