Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 4.200.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
647
5.137
4
3
Omschrijving

Exclusieve villa met zeer hoogwaardige afwerking

Luxe villa met hoogwaardige afwerking welke onder architectuur van Dieter Vander Velpen, in samenwerking met villabouw Sels in 2020 volledig werd gerenoveerd naar nieuwbouwstaat. Tijdens deze “ vernieuwbouw” werd de woning voorzien van de meest exclusieve materialen en hoogwaardige afwerking. Energie A-label en gelegen op een perceel van ca. 5.137m².

Indeling
U betreedt de villa middels de royale inkomhal voorzien van natuurstenen vloer met, gastentoilet en separaat handenwasser. Aparte bergruimte. Toegang tot de woonkamer op brede strokenparket met 2-zijdige gashaard en grote raampartijen met prachtige zichten op de tuin. Aansluitende zithoek eveneens op parket, met dezelfde gashaard en bar volledig in marmer met ingebouwde ijskast, en een prachtig op maat gemaakte en geklimatiseerde inloopwijnkast. Bureel of bijkomende leefruimte voorzien van eiken kastenwanden met schuiframen naar de tuin, een op maat gemaakt bureau.
De royale leefkeuken van ca. 80m² is voorzien van een marmer eet -en ziteiland en gashaard aan de eetkamer. De keuken is volledig voorzien van gootsteen + Quooker kraan, vaatwasser, inductiekookplaat, 2 combi-ovens, steamer, koffiemachine, en koelkast (allen Black Line Miele). De keuken geeft toegang tot het overdekte terras. Aansluitende bijkeuken met ingebouwde koelkast, gootsteen, vinotheek en vaatwasser. Via de bijkeuken eveneens toegang naar het overdekt terras en inpandige garage en een dienstingang met toilet en handenwasser, Ingemaakte vestiaire en wasplaats. Via dit gedeelte van de woning eveneens vaste trap naar de eerste verdieping.

Garage
De dubbele garage is voorzien van automatische poorten. Middels vlizotrap naar bergzolder.

1e Verdieping
Ruime nachthal met zithoek geeft toegang tot een mastersuite bestaande uit een inloopdressing met ingemaakte kasten, hoofdslaapkamer met berging, ingemaakte kasten, en ensuite royale hoofdbadkamer met dubbele inloopregendouche, separaat toilet, dubbele lavabo, boudoir, vrijstaand bad en sauna -en infrarood. Tweede slaapkamer op parket met ingemaakte kasten, ensuite douchekamer met inloopregendouche, lavabo en hangtoilet. Derde slaapkamer of fitness op parket met vlizotrap naar bergzolder. De vierde slaapkamer heeft eveneens ingemaakte kasten en een ensuite douchekamer met inloopdouche, lavabo, en separaat toilet.  


Kelder
Bergkelder van, ca 46 m².

Tuin en buitenruimtes
De prachtig aangelegde tuin biedt u onder meer een overdekt terras met buitenkeuken welke is voorzien van vriezer, kook- en dubbele grillplaat, bargedeelte, gootsteen, ingemaakte kasten en buitenverwarming (Heatstrip). De zeer goed onderhouden en omheinde tuin biedt u veel privacy, zuidoriëntatie en is voorzien van beregening (sprinklers en druppelbevloeiing). De statige oprit met automatische toegangspoort leidt u langs de bijgebouwen met berging en mogelijkheid tot parkeren van nog eens 3 auto’s.

Bijzonderheden
Exclusieve villa gerealiseerd door Villabouw Sels. Vernieuwbouwjaar: 2020 en gebruik gemaakt van luxueuze afwerking: Vola kranen, Quincalux bronzen beslag, brede eiken parketvloeren, Pietra Dei Medici, silver travertin, eikfineer kasten, marmer, etc. Extra hoge plafondhoogtes (3m), airconditioning, zonnepanelen, alarm, videofonie+ bewaking, domotica, mogelijkheden voor een lift.


Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie

Financieel

Kadastrale info
0116/00K000

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
647 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
5.137 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
69
EPC-label
A
Unieke code EPC
18.602

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://youtu.be/badK3GDo55o
Locatie
Donksesteenweg 199, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast