Huis te koop in Brasschaat met 5 slaapkamers

€ 2.725.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
601
3.628
5
4
Omschrijving

Volledig gerenoveerde villa op toplocatie

Deze statige villa is gelegen op een toplocatie, vlakbij het centrum van Brasschaat aan het einde van een doodlopende straat. De villa werd recent volledig gerenoveerd en voldoet volledig aan de hedendaagse normen en wensen!

 

Indeling

U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vanuit de inkomhal toegang tot de leefruimte via stalen deuren met glas; de living is voorzien van een parketvloer en open haard. Aansluitend de royale leefkeuken met zicht op de tuin en toegang tot de terrassen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een Quooker kraan, wijnkoelkast etc. Vanuit de leefkeuken ook toegang tot de eetkamer welke eveneens toegang heeft tot tuin en terras. Separaat bureel of mogelijke slaapkamer, dienstgang naar garage en wasplaats. De inpandige garage biedt ruimte voor één of twee wagens.

 

1e Verdieping

De ruime nachthal biedt ingemaakte kasten en een nachttoilet. Twee slaapkamers voorzien van parketvloer, ingemaakte kasten en privatieve douchekamer. Ruime hoofdslaapkamer met ensuite dressingkamer, schuifraam naar dakterras en luxe badkamer met ligbad, douche, lavabo's en toilet. Vierde slaapkamer eveneens met eigen douchekamer.  Praktische wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droger alsook een spoeltafel.

 

2e Verdieping

Via een vaste trap bereikt u de nog af te werken zolder. Deze verdieping biedt u mogelijkheden voor bijkomende kamers of hobbyruimte.

 

Kelder

Ruime kelder met technische installaties en bergruimtes.

 

Tuin en buitenruimtes

De ruime tuin biedt u een gunstige zonligging en volop privacy. De ruime terrassen grenzen aan het zwembad met automatisch rolluik. De tuin is volledig omheind en voorzien van een automatische toegangspoort met videofonie.

 

Bijzonderheden

Deze statige villa werd zeer grondig gerenoveerd met gebruik van hedendaagse technieken. Op vlak van energie en isolatie werden veel investeringen gedaan zoals zonnepanelen, warmtepomp etc. met een gunstig A-label als resultaat.

 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.671 €
Kadastrale info
215 K

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
601 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.628 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4
Kelder
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
29
EPC-label
A
Unieke code EPC
2.777.288

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://youtu.be/yY7m3doGmIs
Locatie
De Wandeleerlei 11, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast