Appartement te koop in Brasschaat met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
220
16.809
3
2
Omschrijving

Ruim appartement met wellness en zwembad

Luxueus appartement met zeer ruime terrassen gelegen in een parkdomein van ca. 1.7 Ha nabij het centrum van Brasschaat.
Het private domein biedt aan de bewoners diverse voorzieningen zoals een polyvalente ontvangstruimte, een fitness, wellness en zwembad. 

 

Indeling

U betreedt het appartement via een ruime inkom met vestiaire en gastentoilet,  ruime living met apart bureau waarbij de grote raampartijen een schitterend lichtinval en uitzicht bieden. De woonkamer omvat een zitgedeelte met designmeubel voorzien met een haardvuur (ethanol) alsook een ruime eetkamer grenzend aan de open leefkeuken. Vanuit de leefruimte en keuken  ook toegang tot de terrassen welke rondom het appartement zijn gesitueerd. Ruime open leefkeuken (Siematic) voorzien van Miele toestellen waaronder koffiemachine, stoomoven, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, twee koelkasten en een Quooker. Aparte koele berging en wasplaats.
 

Separate slaapgedeelte waaronder de ruime masterbedroom met maatwerkkasten en een inloop dressing, een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo, ligbad en toilet. Tweede slaapgedeelte met een tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten, een derde slaapkamer of hobbykamer en een aparte douchekamer.

 

Terras

Er is rondom het appartement een zeer royaal terras met opbergruimtes. Middels grote schuiframen heeft u toegang zowel vanuit de leefruimte alsook vanuit de keuken tot deze buitenruimtes.

 

Garage/parking

In deze verkoop is één garage inbegrepen in de prijs. Er is tevens mogelijkheid tot aankoop van een bijkomende garage tegen meerprijs van € 40.000,-.

 

Bijzonderheden

Het appartement is zeer luxueus afgewerkt met eiken parketvloer, ingemaakte kasten, airconditioning, volledig ingerichte keuken met twee koelkasten, vaatwasser, fornuis, oven, microgolf, koffiezetapparaat, quooker, etc. Ook veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig zoals een alarmsysteem en beveiligde toegangsdeur.  

 

Domein Berckendael

Het domein Berckendael is gelegen nabij het centrum van Brasschaat op een aangelegde parktuin van ca. 1.7 Ha, volledig omheind en voorzien van centrale inkompoort. Op het domein is voldoende ondergrondse parking. Domein Berckendael biedt alle comfort aan de bewoners dankzij onder meer een luxe wellness met fitness, zwembad, hammam en sauna en ontspanningsruimtes. Daarnaast is er een polyvalente ontvangstruimte waar u als bewoner bijvoorbeeld uw verjaardag kunt vieren of een vergadering kunt organiseren. 

 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.877 €
Kadastrale info
0417/00S000

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
220 m²
Bebouwde oppervlakte
305 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
16.809 m²
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
16.809 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
107
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.180.855

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://youtube.com/shorts/Mct9dIPDZlk?si=_DKYgcELQYfeQiD2
Locatie
Bredabaan 40 1001, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast