Huis te koop in Brasschaat met 5 slaapkamers

€ 2.950.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
585
2.543
5
4
Omschrijving

Statige manoir villa op toplocatie

Manoir villa met zwembad en poolhouse op toplocatie


Deze statige villa in manoir stijl is gelegen aan de Voshollei en beschikt over een aangelegde tuin met zwembad en ruim poolhouse. De ruime villa biedt u alle luxe en comfort op een fantastische locatie nabij het centrum van Brasschaat.

 

Indeling

U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met vide en trap naar de verdieping, gastentoilet en vestiaire alsook doorgang naar zij-inkom, garage en keuken. Bij binnenkomst een dubbele deur met doorzicht naar de living alsook toegang tot het bureel aan de voorzijde van de villa. De living bestaat uit een woonkamer met open haard en een ruime eetkamer welke uitgeeft op de open leefkeuken. De keuken is voorzien van een werkeiland en diverse inbouwtoestellen. Vanuit de keuken ook toegang tot een royaal overdekt terras met open haard. Vanuit de keuken ook een doorgang naar de zij-inkom met mudroom / wasplaats en toegang tot de garage.


Garage

De inpandige garage is voorzien van automatische poorten en biedt ruimte aan twee auto's. (afmeting garage 6.40 x 6.20)

 

1e Verdieping

De centrale nachthal geeft toegang tot de mastersuite bestaande uit een dressing met maatwerkkasten, royale slaapkamer met bijkomende dressing en een ruime badkamer voorzien van apart toilet met bidet, twee lavabo's, een ligbad en een inloopdouche. Boven de garage is een ruime kamer welke eveneens is ingericht als slaapkamer, een tweede en een derde ingerichte badkamer en nog twee ruime slaapkamers bieden in totaal vier slaapkamers en drie badkamers op deze verdieping.

 

2e Verdieping

De nachthal met toilet geeft toegang tot een polyvalente ruimte welke dienst kan doen als fitness of kantoor en een vijfde slaapkamer. Nog een ruime badkamer is aanwezig welke mogelijkheden biedt voor een sauna of het inrichten van een kitchenette. Tevens een zolderruimte met aansluitende technische ruimte. Op deze tweede verdieping is het mogelijk om een verblijfsruimte te realiseren voor inwonend personeel of familie.

 

Kelder

Er is mogelijkheid tot inrichten van bijkomende leefruimte in de kelder; een ruimte van ca 75m² met volwaardige hoogte kan desgewenst nog worden afgewerkt als hobby- of ontspanningsruimte.

 

Tuin en buitenruimtes

De aangelegde tuin biedt u veel privacy en belangrijke troeven zijn het overdekte terras aan de villa zelf alsook de mogelijkheden van het ruime poolhouse. Dit bijgebouw in Engelse stijl met eiken structuur geeft mogelijkheden tot inrichten van een buitenkeuken, fitness, mancave etcetera. Het verwarmde zwembad is voorzien van een rolluik, de tuin is volledig omheind en er is een automatische toegangspoort met videofonie.

 

Bijzonderheden

Deze ruime, statige villa biedt vele mogelijkheden dankzij de praktische indeling en ruime leefruimtes. De villa werd afgewerkt anno 2013 en voorziet in alle hedendaags comfort en luxe. Bij de afwerking werden hoogwaardige materialen gebruikt.

 

Neem contact op voor meer inlichtingen of een bezoek ter plaatse!

Financieel

Kadastraal inkomen
9.604 €
Kadastrale info
0152/00R005

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
585 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.543 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Breedte straatkant
20 m

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
124
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.141.490

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Voshollei 52, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast