Huis te koop in Brasschaat met 6 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label AEPCA
745
6.457
6
5
Omschrijving

Exclusieve villa op toplocatie

Deze zeer ruime villa is gelegen op een AAA locatie te Brasschaat Vriesdonk

 

De villa werd zeer recent (2021) volledig gerenoveerd en is zowel op estetisch vlak als technisch op het hoogste niveau afgewerkt. Ruime aangelegde tuin voorzien van een polyvalent bijgebouw alsook een verwarmd buitenzwembad.

 

Indeling

U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met aansluitende traphal naar de dienstgang.  Vanuit de inkomhal toegang tot de leefruimte welke bestaat uit een zitkamer met open haard en een eetkamer. Aansluitend de prachtige leefkeuken met centraal werkeiland. Vanuit de keuken toegang tot een overdekt terras met open haard, terrasverwarmers, muziek etc.

Vanuit de keuken ook weer toegang tot de dienstgang van waaruit ook de TV kamer of bureel toegangkelijk is. De zij-inkom is zeer praktisch ingedeeld met ingemaakte kasten voor jassen en schoenen. Tevens een mudroom of waskamer en aansluitend de garages.

 

Kelder

De villa is vrijwel volledig onderkelderd en alhier zijn bergruimtes en de diverse technische voorzieningen geïnstalleerd.

 

Garage

De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens en is voorzien van automatische poorten.

 

1e Verdieping

U bereikt de nachthal zowel via de hoofdtrap alsook de diensttrap bij de zij-inkom. Zodoende kan de villa heel passend worden ingedeeld met mogelijk inwonend personeel of werken aan huis. De mastersuite omvat een zeer ruime dressing, slaapkamer en zeer luxe badkamer. Aparte dressingkamer en wasplaats, een eerste kinderkamer met eigen dressing en badkamer, een tweede kinderkamer met eveneens ingemaakte kasten en een eigen badkamer. Boven de garage bevindt zich een zeer grote polyvalente ruimte, momenteel in gebruik als hobbyruimte.

 

2e Verdieping

Middels een vaste trap bereikt u de volledig afgewerkte tweede verdieping met nog eens twee logeerkamers of kinderkamers en badkamer, alsook een zeer royale polyvalente ruimte met mogelijkheden voor fitness of kantoor aan huis.

 

Tuin en buitenruimtes

De villa is centraal gelegen op het perceel en werd ideaal ingeplant qua lichtinval en zon. Meerdere terrassen geven u alle mogelijkheden te genieten van de tuin en de juist genoemde gunstige zonligging;  Het verwarmde buitenzwembad werd voorzien van bijbehorende terrassen. Het overdekt terras aan de keuken is een absolute eyecatcher! Het vrijstaande garagegebouw werd omgevormd tot multifunctioneel bijgebouw met mogelijkheden als poolhouse, berging en thuiscafé.

 

Kortom, een uniek eigendom van absolute topklasse!

 

Bijzonderheden

Deze villa werd in 2021 volledig gerenoveerd waarbij alle technische voorzieningen volledig werden vernieuwd en het eigendom werd uitgerust met moderne technieken, alle luxe en comfort. Zeer gunstig energielabel, momenteel geen onroerende voorheffing verschuldigd!

CV installatie op aardgas, tevens warmtepomp, zonnepanelen, zonneschermen, uitgebreid alarm etcetera.

 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
8.953 €
Kadastrale info
151S

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
745 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
6.457 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
5
Kelder
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
69
EPC-label
A
Unieke code EPC
20.089

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://youtu.be/ew7TrqIWwZc
Locatie
Voshollei 38, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden