Huis te koop in Schoten met 5 slaapkamers

BEPCB
306
2.128
5
2
Omschrijving

Aangename villa (EPC B) in doodlopende straat in De List

Aangename, energiezuinige (EPC B) villa op prachtig zonnig perceel van 2.128 m² in doodlopende straat in groene woonwijk De List
 

306 m² woonoppervlakte | Perceel 2.128 m² groot – ZO georiënteerd | Open bebouwing | Recente vernieuwingen | Energiezuinig: EPC B | Grote woonkamer met haard | Knappe keuken | 5 ruime slaapkamers | 2 badkamers | Aparte wasplaats | Oprit 5 wagens en dubbele ruime garage | Zonnige, volledig aangelegde tuin | Doodlopende straat | Groene rustige omgeving | Alarminstallatie | Videofonie


In een rustige doodlopende straat met statige bomen ligt deze villa te wachten op haar nieuwe eigenaars. Met overal zicht op groen, een grote degelijke keuken en een open leefruimte met houthaard om op slag verliefd op te worden is dit huis klaar om in te trekken. Uw nieuwe thuis heeft 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers, veel bergruimte en een grote dubbele garage. Toch vindt u de allergrootste troef buiten: de grote tuin met heerlijk zonneterras. Er is genoeg plaats voor een zwembad, buitenkeuken, speeltoestellen voor de kinderen en een moestuin. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap!

Indeling van de woning:
  • Hal: waar u ook staat in deze villa, 3 elementen komen altijd terug: ruimte, licht en zicht op groen. U komt binnen via een imposante inkomhal met marmeren trap en ruime overloop. Deze centrale hal biedt toegang tot het gastentoilet met handenwasser, het bureel en geeft uit op leefruimte.
  • Leefruimte met gezellige gashaard: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de vele ramen en heeft een warme uitstraling door haar laminaatvloer. Met ca. 57,6 m² leefruimte is er plaats zat voor een grote tafel en een ruim salon voor lekker luie avonden en weekends. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de gezellige houthaard (2020).
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de knappe keuken van ca. 23,5 m². Er is een groot keukeneiland met composieten werkblad. Deze is voorzien van een brede inductiekookplaat met afzuigkap en kastruimte. Rondom krijgt u veel werkruimte op hetzelfde composieten werkblad en nog extra kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Verder is de keuken compleet uitgerust met een dubbele spoelbak en Quookerkraan, ingebouwde vaatwasser, heteluchtoven met grill (Siemens), microgolfoven en plaats voor een losse koelkast. Snel ontbijten doet u in de eethoek in de keuken. Aansluitend aan de keuken vindt u nog een handige bijkeuken van ca. 3,5 m². Er is genoeg plaats voor een extra diepvries, opbergruimte voor voorraad…
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: bent u een buitenmens? Aan deze woning ligt een groot terras met daarachter een klein zuiders paradijs en biedt veel privacy. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. Rond het huis ligt een onderhoudsvriendelijk groen grastapijt met prachtige eiken in de achtertuin – allemaal georiënteerd op het zonnige zuidoosten. Vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen netjes op in het tuinhuis.
  • Bureau: op de benedenverdieping, naast de hal, is er een bureaukamer. Door uw computer en administratie daar op te bergen, blijft de woonkamer papier- en chaosvrij.
  • Eerste verdieping – 5 slaapkamers en 2 badkamers: neem de trap naar de eerste verdieping en kom uit op de nachthal. De verste kamer is de master van ca. 20,2 m² met ensuite recent gerenoveerde badkamer – voorzien van een grote inloopdouche met regendouchekop, knap badkamermeubel met dubbele ingebouwde wastafel en handdoekdroger. Verder vindt u nog 4 slaapkamers op deze verdieping – met oppervlaktes van ca. 18, 17,15 en 12 m². Er werd gewerkt met op maat gemaakte kasten om de ruimtes onder het dak zo optimaal mogelijk te gebruiken. Tot slot vindt u ook nog een tweede badkamer op de eerste verdieping met een heerlijk ligbad, een douche en een dubbele wastafel. Beide badkamers zijn volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken. Op deze verdieping vindt u bovendien ook nog een apart toilet.
  • Bergzolder: de opvouwbare zoldertrap brengt u naar de zolder onder het zadeldak om spullen te bewaren die u niet vaak gebruikt.
  • Wasplaats: achter de keuken ligt de wasplaats, met een doorgang naar de garage en een achterdeur naar buiten. De wasplaats heeft aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en een handige uitgietbak.
  • Inpandige garage: in de garage van ca. 32,5 m² (5,71 m x 5,7 m) met automatische poorten is er plaats voor 2 auto’s, de fietsen van het hele gezin en wat schappen. Op de oprit is er plaats voor nog 5 auto’s. En u opent de domeinpoort van een afstand – heel handig bij regenweer of vrieskou.
Goed om te weten
Deze parkvilla werd in 1992 degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie en recent mooi opgewaardeerd qua energiezuinigheid. De villa heeft dan ook een EPC-topscore van 172 kWh/m²jaar, en dat voelt u in uw portemonnee. In de PVC raamprofielen zit driedubbel superisolerend hoogrendementsglas met een U-waarde van 1,33 W/m²K. Die houden koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. Verwarmen of verkoelen doet u via de energiezuinige lucht-luchtwarmtepompen van Daikin. Verder werd het huis ook super geïsoleerd: zo werd de zoldervloer geïsoleerd met 10 cm MW en het dak met 3 cm XPS, kregen alle muren 3 cm XPS in de spouw en de vloeren 10 cm isolerende mortel op de betonlaag. Op het dak liggen 25 zonnepanelen, goed voor 11.000 Wattpiek – zij zorgen voor de stroomvoorziening in huis. Te veel energie opgewekt? Dan slaat de thuisbatterij met een capaciteit van 9,8 kW deze op om ze later te gebruiken. Verder heeft het huis een alarmsysteem, videofoon en meerdere kluizen. Tot slot is er regenwaterrecuperatie die zorgt voor de watervoorziening in de tuin.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

In de groene rand van de stad
Deze woning is gelegen in woonwijk De List, een gegeerde omgeving in Schoten op een steenworp van de centrumkernen van Schoten en Brasschaat. Het Peerdsbos ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Ook Park Vordenstein ligt vlakbij. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje.  En voor de Paalstraat of de Bredabaan - waar u winkels, kappers, boetieks en horeca vindt – hoeft u ook niet ver te gaan. Ook scholen, zowel kleuter, lager als middelbaar, vindt u in overvloed in de nabije omgeving. De tramhalte ligt op de Bredabaan, op 10 minuten wandelen van de woning en ook om naar het werk te pendelen ligt de woning ideaal. De oprit Kleine Bareel ligt op 5 minuten rijden waar u de E19 opgaat richting Antwerpen of Breda. Kortom, een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
423 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
306 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.128 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
172
EPC-label
B
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Lode Vleeshouwerslaan 58, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast