Huis te koop in Schoten met 4 slaapkamers

CEPCC
225
877
4
2
Omschrijving

Vrijstaande woning in het groen in wijk Elshout te Schoten

Leuke vrijstaande woning in het groen op mooi perceel van 877 m² in wijk Elshout te Schoten

Groen en rustig wonen in woonwijk Elshout | Perceel 877 m² groot en 20 m breed | Open bebouwing | Licht en luchtig wonen | 225 m² woonoppervlakte | Lichtrijke leefruimte met open keuken | Heerlijke veranda | Zonnige tuin en terras | 4 ruime slaapkamers | Dubbele garage | Energie-efficiënt: EPC C | Jonge condensatieketel | Asbestveilig


In een rustige, groene omgeving in Schoten wacht deze goed onderhouden vrijstaande woning op zijn nieuwe eigenaars. Dit pareltje geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met open leefruimte, grote keuken, heerlijke veranda en 4 ruime slaapkamers. Buiten krijgt u een zonnige tuin, een dubbele garage en een oprit met plaats voor 4 wagens. Ook ligt de woning vlakbij winkels, scholen en bushaltes. En met de auto bereikt u vlot de autosnelweg. Kom snel kijken!

Indeling van de woning:
  • Inkomhal en toilet: welkom thuis! De groene omgeving imponeert meteen als u deze wijk binnenrijdt. Eens aangekomen bij de woning volgt u het wandelpad dat leidt tot de voordeur. U komt binnen in de hal – waar u toegang krijgt tot een grote bergruimte/vestiaire, de leefruimte, het toilet en u neemt er de trap naar de eerste verdieping.
  • Lichtrijke leefruimte: naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de vele raampartijen in de ruimte. Hierdoor hoeft u overdag nooit het licht aan te knippen en geniet u van het zicht op de prachtige tuin. In de lente en de herfst warmt uw woning bij de eerste zonnestralen op. De ruimte heeft 3 delen. In het woongedeelte aan de straatzijde van het huis is er plaats voor een grote eettafel om vrienden of familie te ontvangen. Aan de andere kant kan dan weer een gezellig salon geplaatst worden om tv te kijken. Het gedeelte aan de veranda is dan weer de ideale plek voor een speelkamer of leeshoek. Centraal in de woonkamer staat de houtkachel. 
  • Keuken: aansluitend aan de leefruimte loopt u door naar de ruime keuken. U vindt er een kookplaat met afzuigkap, heteluchtoven, microgolfoven, vaatwasser en koelkast.  
  • Bureau: op de benedenverdieping, naast de hal, is er een bureaukamer. Door uw computer en administratie daar op te bergen, blijft de woonkamer papier- en chaosvrij. Geen bureau nodig? U kunt de kamer ook inrichten als babykamer of logeerkamer.
  • Lichtrijke veranda: de bureau geeft uit op de veranda via een groot raam met deur. Hier geniet u het hele jaar door van een buitengevoel. Bij goed weer zet u het schuifraam volledig open.
  • Grote, zonnige tuin: voor deze zonnige tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. In de schaduw van de bomen kan u op de warmste dagen van het jaar verkoeling vinden. Het prachtige perceel met een straatbreedte van 20 m is volledig omheind en u geniet er van veel privacy. De lange oprit brengt u tot aan de garages achteraan.
  • Dubbele garage: tegen de achterzijde van het perceel bevindt zich een losstaande garage met een oppervlakte van ca. 30 m². Ze kan onderdak geven aan een 2 auto’s, fietsen en heel wat tuingerief.
  • 4 slaapkamers: de slaapkamers op de eerste verdieping hebben grote ramen die zorgen voor veel licht en zicht op de tuin. Zet ‘s nachts gerust de ramen open. Want de buurt is zo rustig dat het luidste geluid van de zingende vogels en ruisende bomen komt.
  • Badkamer: de badkamer heeft een bad met douchemogelijkheid, wastafel, wandmeubel en toilet. De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
Goed om te weten
Deze vrijstaande woning werd in 1989 mooi verder uitgebreid vooraan en heringericht qua ruimtes. Dit maakt dat u nu geniet van de grote, open leefruimte met zicht op de tuin. Het hellend dak werd in 2021 volledig gerenoveerd. Het hellend dak voor- en achteraan kregen 10 cm PUR, de hellende daken links en rechts kregen 20 cm PUR + 5 cm MW. De houten raamprofielen zijn voorzien van dubbele beglazing met raamslotjes en kregen deels vliegenramen. U verwarmt de volledige woning met de centrale verwarming met een energiebesparende Viessmann-condensatieketel (2018) op aardgas. Verder werd de woning volledig onderkelderd door een kruipruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Centraal gelegen vlakbij het centrum en invalswegen
De villa ligt in de rustige en groene woonwijk Elshout in Schoten. Een gezellige en rustige straat vlak bij verschillende winkels, restaurants, AD ’s Gravenwezel (open op zondag), De Linde, Somad foodbar, Boca, Keurslager Van Sanden en veel meer. Voor sport of ontspanning kan u terecht bij rugby club Diablos en Yoga in het park Joy of Yoga. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. Voor de naar school gaande kinderen is er een bushalte op nog geen 300 m van de woning richting Antwerpen en Oelegem. En er is een goede verbinding tussen Schilde, Wijnegem, Schoten en Brasschaat. Een echte toplocatie met alles op wandelafstand! Kom vooral deze leuke buurt zelf verkennen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
564 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
225 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
877 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
300
EPC-label
C
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Fortbaan 72, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast