Huis te koop in Schoten met 5 slaapkamers

€ 1.695.000
Bereken je maandlast
BEPCB
554
2.660
5
3
Omschrijving

Prachtige net gerenoveerde villa In Schotenhof op 2.660m²

Gelegen in de villawijk Schotenhof, in een zeer groene en rustige omgeving, bevindt zich deze recent gerenoveerde villa op een perceel van 2.660 m². Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

De woning biedt tal van mogelijkheden, met 5 slaapkamers, 3 badkamers en een kantoor dat bereikbaar is via een eigen ingang.

Bij het binnenkomen betreedt u een royale hal met een prachtige trappartij. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich de vestiaire, het gastentoilet en een wijnberging.

De ruime leefruimte, met voldoende ruimte voor een zithoek en een open haard, biedt een prachtig uitzicht op de tuin en toegang tot een kantoor met apart toilet en een eigen ingang (ideaal voor een vrij beroep).

Aan de linkerzijde bevindt zich de eetkamer, met een prachtige raampartij die uitkijkt op de tuin, naast de volledig uitgeruste leefkeuken. Deze keuken is voorzien van moderne Miele-apparatuur, zoals 2 koelkasten, 2 diepvriezers, een stoomoven, een wijnkoeler en een combi-oven. De keuken heeft ook een gezellige ontbijthoek met een adembenemend uitzicht op het zwembad en de tuinkamer met open haard. Deze ruimte leidt verder naar een apart toilet en douche, met daarboven een extra slaapkamer.

Grenzend aan de keuken is een praktische berging/wasplaats met ingebouwde Miele wasmachine en droogkast.

Enkele treden boven het salon leiden naar een compleet gastenverblijf of TV-kamer, met daarboven een extra slaapkamer, hobbyruimte of bureau.

Er is ook een dubbele garage en voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. De woning is toegankelijk via twee ingangen aan verschillende zijden van het perceel.

Op de eerste verdieping is de ouderafdeling gescheiden van de kinderafdeling. Aan de ene kant bevindt zich de indrukwekkende master bedroom met een ruime dressing en een en-suite zeer luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel, hammam-douche en apart toilet. Aan de andere kant zijn er twee kinderslaapkamers en een tweede badkamer.

Buiten biedt de villa een prachtig aangelegde, royale tuin met een modern en ruim zwembad, wat de perfecte setting creëert voor ontspanning en het genieten van zonnige dagen. Deze woning combineert moeiteloos exclusief wonen met optimaal comfort, waarbij luxe en een praktische indeling harmonieus samenkomen voor een werkelijk unieke leefervaring.

BIJZONDERHEDEN
+Gegeerde locatie
+Zonnige tuin met zuidwest oriëntatie
+Omringd door groen
+Ruime garage
+Carport
+ Gunstig EPC: Label B
+ Bureauruimte met mogelijk aparte toegang en parkeergelegenheid

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige villa, neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
4.070 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
554 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.660 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Oppervlakte slaapkamers
15 m²; 12 m²; 13,5 m²; 49,5 m²
Aantal dressings
1

Comfort

Parlofoon
Ja
Zwembad
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
182
EPC-label
B
Unieke code EPC
724.222

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Nee
Locatie
Amazonendreef 5, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast