Huis te koop in Schoten met 4 slaapkamers

€ 1.175.000
Bereken je maandlast
360
2.618
4
3
Omschrijving

Villa op toplocatie met parktuin en zwembad!

Deze prachtige villa, gelegen op een uitzonderlijk perceel van 2618 m² in een groene en residentiële omgeving nabij het centrum van Schoten, combineert luxe, privacy en comfort op sublieme wijze. De woning bevindt zich in een doodlopende straat, wat de rust van de locatie versterkt.

Bij aankomst betreedt u de oprit via een automatische poort, omgeven door een zorgvuldig aangelegde parktuin met volgroeide bomen en strak onderhouden gazons. De volledig omheinde tuin, georiënteerd op het oosten, is uitgerust met moderne voorzieningen zoals automatische beregening, tuinverlichting, maairobots en een charmant tuinhuis alsook overdekt terras naast de woning. Dit terras is voorzien van ingebouwde verwarmers en sfeerverlichting, waardoor het hele jaar door buiten genoten kan worden. Het verwarmde zwembad (11 x 4 m) met automatisch rolluik en buitendouche maakt het geheel af.

Het exterieur van de villa straalt met een klassieke bakstenen gevel en een dak bedekt met pannen. Houten ramen met dubbele beglazing, recent geschilderd in 2023, dragen bij aan de uitstraling van de woning.

Binnenin:

Bij binnenkomst valt meteen de ruime inkomhal van 13 m² op, met een vestiaire en gastentoilet. De royale living van 78 m² is verdeeld in twee salonruimtes (een woonkamer en tv-kamer) en een aparte eetkamer, allemaal afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals travertin vloeren. Een ingebouwde bibliotheek en airconditioning zorgen voor extra luxe en comfort.

De gezellige keuken (18 m²) is uitgevoerd in een tijdloze landelijke stijl en volledig uitgerust met moderne toestellen. Aangrenzend bevindt zich een bijkeuken en voorraadkamer van 9 m², evenals een praktische wasplaats met kleedkamer en douche, ideaal voor zwemmers.

De polyvalente bureaukamer van 19,3 m², met grote schuiframen die uitgeven op de tuin, biedt een inspirerende werkplek met airconditioning.

Een grote garage (27,6 m²) en een carport voor meerdere auto's maken het plaatje compleet.

Op de bovenverdieping:

De master bedroom van maar liefst 25 m² biedt een prachtig uitzicht op de tuin en is voorzien van een stijlvolle dressing 17 m² met ingemaakte kasten, evenals een eigen badkamer 10 m² met ligbad, douche en dubbele wastafel. De slaapkamers zijn afgewerkt met eiken parketvloeren en beschikken over airconditioning.

Verder vindt u op deze verdieping drie ruime slaapkamers (16 m² en 13 m² + 13 m²), waarvan één met eigen douchekamer en de andere met gedeelde badkamer. Opbergruimte is voldoende aanwezig met ingemaakte kasten.

Bijzonderheden:

  • Volledige privacy in de volgroeide parktuin
  • Alarmsysteem met meldkamer
  • Automatische beregening met een waterput van 60 meter diep
  • Instapklaar met een hoge afwerkingsgraad en verrassend veel ruimte
  • EPC in opmaak
  • Elektrische keuring in aanvraag
  • Asbest in aanvraag

 

Deze villa biedt het ultieme wooncomfort in een exclusieve omgeving, waar luxe en praktische voorzieningen samenkomen.

Contacteer ons voor bijkomende informatie en plan uw bezoek!

 

Financieel

Kadastraal inkomen
3.141,11 €
Kadastrale info
0431/00K004
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
360 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.618 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

Unieke code EPC
In opmaak
Type beglazing
Dubbel glas
Raamprofielen
Hout

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Valkenlaan 11, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast