Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Schoten met 4 slaapkamers

2900 Schoten
€ 1.895.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
673
3.388
4
3
Omschrijving

Exclusieve villa met vele mogelijkheden op toplocatie

Karaktervolle villa met vele mogelijkheden op een absolute toplocatie te Schoten.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met trap naar de verdieping. Doorgang naar de leefruimtes met enerzijds een ruime woonkamer met open haard en aansluitend een prachtige bibliotheek met maatwerk kasten en beide woonruimtes zijn voorzien van een waardevolle parketvloer. Aan de tuinzijde grenst nog een orangerie of serre aan de living. Anderzijds geeft de gang toegang tot een ruime eetkamer met aansluitende leefkeuken alsook een aanpalend overdekt terras. De keuken is voorzien van diverse toestellen waaronder een fornuis van La Cornue. Vanuit de keuken toegang tot een bijkeuken, wasplaats en aansluitend de garages.

Garages
De inpandige garage biedt ruimte aan twee wagens en aanpalend een technische ruimte met CV installatie.

1e Verdieping
De nachthal geeft u toegang tot een ruime mastersuite bestaande uit een dressingkamer, een luxe badkamer en een royale slaapkamer. Nog twee ruime slaapkamers met badkamer en een bureelruimte boven de garage welke tevens toegankelijk is middels een externe trap (werken aan huis ideaal!)

2e Verdieping
Via een vaste trap toegang tot de afgewerkte zolderverdieping met mogelijkheden voor bijkomende slaapkamers of hobbyruimte.

Tuin en buitenruimtes
De villa is prachtig gelegen op zijn perceel en u geniet van ideale zonligging. Er zijn meerdere terrassen alsook een overdekt terras aan de keuken. Dankzij een aangelegde tuin met volwassen beplanting en een authentieke tuinmuur ademt de buitenzone evenveel klasse als de villa zelf alsook het interieur van de villa.

Bijzonderheden
Deze prachtige villa werd begin jaren '90 gebouwd met gebruik van duurzame materialen en oog voor detail. Mits enkele kleine aanpassingen en moderniseringen voldoet dit eigendom opnieuw aan de wensen van vandaag! CV op aardgas, alarminstallatie aanwezig.

Meer inlichtingen via ons kantoor

Financieel

Kadastrale info
0160/03H004

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
673 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.388 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
156
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.899.988

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast