Huis te koop in Schoten met 4 slaapkamers

€ 1.295.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
390
2.318
4
2
Omschrijving

Exclusieve villa met prachtige lichtinval in het rustige Koningshof

Exclusieve villa met prachtige lichtinval in het rustige Koningshof

* Gelijkvloers : Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met stijlvolle vestiaire en gastentoilet. De bureauruimte op parket vormt de ideale plek om thuis te werken. De lichte woonkamer, eveneens op parket, straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de prachtige open haard in Franse zandsteen.

De ruime leefkeuken is een droom voor elke kookliefhebber, met een zwart granieten werkblad en hoogwaardige Atag-toestellen: oven, microgolfoven, stoomoven, inductiekookplaat, koffiezetmachine, amerikaanse koelkast, friteuse en vaatwasser. Aansluitend vindt u een groot, overdekt terras dat reikt tot aan de nok, compleet met houthaard en gasheaters voor lange, sfeervolle avonden.

De nachthal die tevens dienst doet als dressing, leidt u naar de luxueuze masterbedroom met parketvloer, voorzien van ingemaakte dressingkasten. Aangrenzend bevindt zich de moderne badkamer, uitgerust met een ligbad, wastafel, toilet en een ruime inloopregendouche.

 

Tot slot is er een inpandige garage met ingemaakte kasten, wasafdeling en de technische uitrusting.

* Verdieping : Op de bovenverdieping vindt u een nachthal met apart toilet, een grote slaapkamer op parket die eventueel opsplitsbaar is, en een tweede ruime slaapkamer. Tussen deze kamers bevindt zich een handige douchekamer in "Jack en Jill"-stijl. Verder biedt de verdieping een derde slaapkamer met toegang tot twee royale zolderkamers, ideaal voor extra opslag of hobbyruimte.

* Diverse : deze villa is uitgerust met 23 zonnepanelen, een alarmsysteem, regenwaterrecuperatie en vloerverwarming met een gascondensatieketel, wat zorgt voor zowel energie-efficiëntie als comfort. De villa beschikt over een groot terras op tropisch hardhout waar u kan geniet van de zon en toch uit de wind zit.

*  Omgeving : De wijk Koningshof ontstond in de jaren '30 van de vorige eeuw als een exclusieve residentiële wijk.  Ze groeide uit tot een wijk met groene lanen en stijlvolle villa's.  In de nabijheid tal van scholen, sportfaciliteiten en uitstekende verkeersverbindingen en toch te midden van een groene omgeving en rust.

 

 

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
3.186 €
Kadastrale info
0173/00G003
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
390 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.318 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
20,58 m²; 29 m²; 24 m²; 20 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
121
EPC-label
B
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://vt.plushglobalmedia.com/tour/TT19NRXIMC
Locatie
della Faillelaan 20, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast