Huis te koop in Schoten met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
144
123
3
2
Omschrijving

Gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers in Schoten

Lichtrijke en charmante woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote leefruimte en terras op een toplocatie in Schoten.

Dakisolatie | 3 ruime slaapkamers | Zonnig terras | Kelder | Onmiddellijk instapklaar | Vlakbij het centrum van Schoten


In een rustige en aangename omgeving in Schoten wacht een goed onderhouden en charmante woning op u. Het huis geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een heerlijk terras waar u het hele jaar door geniet. Maak dus snel een afspraak!

Indeling van de woning:
  • Hal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte, de keuken, de kelder en de trap naar de eerste verdieping.  
  • Lichte leefruimte: welkom in de Gelmelenstraat in Schoten. U stapt binnen in de huiselijke leefruimte. Dankzij de raampartijen komt er veel licht naar binnen en de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte maakt plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Keuken: aansluitend aan de woonkamer ligt de moderne open keuken. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een kookvuur, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvriezer. Aansluitend aan de keuken is er nog een apart gastentoilet met handenwasser en douche. Ook is er nog plaats voor een gezellige tv-hoek. Tot slot vindt u hier de aansluiting terug voor uw wasmachine.
  • Terras: vanuit de keuken krijgt u toegang tot het terras. Het is hier zalig vertoeven na een zware werkdag. Er is plaats voor een lounge set of een eettafel om gezellig buiten te eten. Ook staat hier een handige berging om al uw spullen in op te bergen. Langs het zijpoortje naast de woning kan u gemakkelijk uw fiets in de berging zetten zonder dat u door het huis moet lopen.
  • 3 slaapkamers: de woning heeft 3 ruime slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen.  
  • Moderne badkamer: de moderne badkamer is uitgerust met een inloop douche, een toilet, een lavabomeubel met wastafel en een spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen.
  • Kelder: het huis heeft een ruime kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
De woning is kwalitatief gebouwd tussen 1919 en 1930 en totaal gerenoveerd in 2021. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Vaillant uit 2013. Qua isolatie zit u ook goed. Het hoofd dak is voorzien van 19 cm minerale wol. Het huis heeft deels houten deels PVC ramen met bijna overal dubbele beglazing.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Levendige en groene omgeving
Uw nieuwe thuis ligt vlak bij bakkers, apothekers, winkels, scholen én op een steenworp afstand van ‘Den Trol’, tot ver buiten Schoten gekend voor zijn befaamde spaghetti’s. Bushaltes zijn vlakbij, op amper 4 minuten wandelen. En met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Even uitwaaien of van de zon genieten? Trek dan naar het park van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2.593 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
144 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
123 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Oost

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
362
EPC-label
D
Unieke code EPC
20231207-0003047152-RES-2

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Gelmelenstraat 174, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast