Huis te koop in Schoten met 3 slaapkamers

€ 2.150.000
Bereken je maandlast
450
2.034
3
1
Omschrijving

Exclusieve villa te Schoten op een perceel van ca. 2.034 m²

Deze exclusieve villa is gelegen op een perceel van ca. 2.034 m², in een doodlopende straat te 'Koningshof' in Schoten. De woning omvat onder meer een luxueuze leefkeuken, een lift, een buitenzwembad met poolhouse en 2 inpandige garages.

Indeling:
Gelijkvloers:
De centrale inkomhal met vestiairekasten en gastentoilet verleent u toegang tot de woonkamer via een glazen schuifdeur. De ruime woonkamer met gashaard staat in directe verbinding met de open keuken. Deze is volledig en hyper-geïnstalleerd en afgewerkt in 'dekton'. De volgende toestellen, van het merk 'Siemens' en 'Miele', zijn er terug te vinden: heteluchtoven, combi-stoomoven, combi-microgolfoven, warmhoud-lade, wijnkoeler, quooker, combinatie van gas- en inductievuur, vaatwasser, koffiemachine en 2 koelkasten. Zowel de woonkamer als keuken geven u een uitgestrekt uitzicht op de tuin, dankzij grote glaspartijen, die volledig geopend kunnen worden aan de achtergevel. Daarnaast is er op het gelijkvloers nog een afgescheiden bureauruimte voorzien met ingemaakte kasten.
De volledige benedenverdieping is afgewerkt op keramische tegel en er is vloerverwarming aanwezig.
Verder zijn er nog 2 inpandige garages met elektrische poorten, op gietvloer en afgewerkt met inbouwkasten aanwezig. Eén van beide garages is voorzien van een wastafel, wasplaats, een diepvriezer met ijsmachine en een buitendeur die toegang verleent tot de tuin.

Eerste verdieping:
U kan de eerste verdieping bereiken via de lift of via de zwevende trap met ingewerkte LED-verlichting. De 2 slaapkamers zijn beiden uitgerust met een verlichte inloopdressing en verlenen via een glazen schuifdeur toegang tot het terras van ca. 100 m² dat uitzicht verleent op de tuin. De badkamer is centraal gelegen en afgewerkt in 'dekton'. Deze bevat een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad met TV en toilet. De gehele eerste verdieping is afgewerkt op parketvloer.

Kelder:
De kelder is opgedeeld in 2 delen. In het eerste deel is er een slaapkamer gesitueerd en het andere deel doet dienst als opslagruimte/technische ruimte.

Poolhouse:
Het poolhouse bevat een elektronisch gestuurde sauna met sterrenhemel, inloopdouche met tropical rain-functie die zorgt voor een ontspannende ervaring, apart toilet, wastafel met quooker, ijsmachine, ijskast en een uitklapbaar logeerbed voor 2 personen. Het poolhouse is bovendien voorzien van vloerverwarming. Dankzij een glaswand geeft het poolhouse een prachtig uitzicht over de tuin en de villa.

Tuin:
De tuin is volledig afgewerkt en omheind en bestaat deels uit kunstgras. Het overloopzwembad in roestvrij staal is uitgerust met massagejets, een UV-sterilisatiesysteem en geothermische warmtepomp. Verder is er in de tuin nog een buitendouche met LED-verlichting, buitenkeuken met pizzaoven die afgewerkt is in 'dekton' en een petanquebaan terug te vinden.

Buitengewone kenmerken:
- Alarmsysteem met lasers, 12 beveiligingscamera's en verbinding met meldkamer
- Vingerscanner
- Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers
- Lift Deluxe met nooddaalsysteem
- Vloerverwarming + koeling
- Bose luidsprekers
- 'Smoked glass' in inkomhal + balustrade terras eerste verdieping
- Ventilatiesysteem type D
- Domoticasysteem
- Automatisch beregening tuin
- Regenwaterput 7500 L
- 44 zonnepanelen 14740 Wp
- Verwarming met warmtepomp
- Wordt verkocht onder registratierechten

Financieel

Kadastraal inkomen
5.485 €
Kadastrale info
11040 SCHOTEN / 1 AFD / SECTIE D
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Buitengewone villa
Bewoonbare oppervlakte
450 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.034 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Media & downloads

Video
https://my.treedis.com/tour/b418ad33
Locatie
Kleine Heyde 6, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast