Appartement te koop in Schoten met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
103
2
1
Omschrijving

Ruim appartement (103 m²) met 2-3 slaapkamers, garagebox en 2 terrassen in Schoten.

Ruim appartement (103 m²) met 2-3 slaapkamers, garagebox en 2 terrassen in Schoten.

 

Het pand bevindt zich op een boogscheut van het dorpscentrum, waar tal van winkels, supermarkten, drank- en eetgelegenheden te vinden zijn. Verschillende buslijnen stoppen op wandelafstand en de park&ride van Merksem bereik je makkelijk met de fiets. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg en verbindingswegen. Park Vordenstein ligt om de hoek, ideaal voor sport en ontspanning.

 

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een gebouw van 6 hoog, waarvan het dak vernieuwd is. De vaste kosten bedragen €120/maand en omvatten syndicus, onderhoud van de gemene delen, spaarpot en lift.

 

Je komt het appartement binnen in de woonkamer, goed voor een oppervlakte van zo’n 40 m². Aan de voorzijde heb je toegang tot de aparte keuken (8 m²) met basisuitrusting. Deze geeft uit op een eerste, noord-west-georiënteerde terras (4 m²). De nachthal zorgt voor de verbinding tussen de overige aanwezige ruimtes. De badkamer (6 m²) is voorzien van een ligbad/douche en 2 lavabo’s. De wc is apart. Achteraan bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers (13 m² - 16 m²), die uitgeven op het tweede terras (6 m²) met zuid-oost-oriëntatie. Verder is er in het appartement nog een derde (slaap)kamer/berging van 6 m² aanwezig.

Tot slot kan je de garagebox voor 2 wagens, die zich achter het gebouw bevindt, aankopen aan 35.000. Bruikbare vloeropp. 103 m² ref.: bruikbare vloeropp. EPC-certificaten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financieel

Kadastrale info
0245/00R003

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
103 m²
Staat pand
Goede staat

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
170
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.160.564

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Locatie
Ridder Walter Van Havrelaan 111, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast